laupäev, 30. aprill 2011

Kevadised tuuled

Maaklerid käisid ära, kooserdasid terve maja läbi, pildistasid, küsitlesid...

Minul aga on imelik rahu tulnud. Ma tean, et hoolimata sellest, kas ma paanitsen või mitte, läheb elu ikka edasi. On ju varemgi läinud. Pole kordagi ka katuseta jäänud.

Saime korra kokku pr. Kudzuga ja ennustasime minu kätte sattunud oraakli-raamatu abil ilma. Küsimus oli, kas lähema paari nädala jooksul on lörtsi oodata (sooviga siis, et ei tuleks lörtsi). Ja vastus oli, et võime oma eesmärgi saavutada veenmisjõul. Väga lootusrikas vastus! Tuleb välja, et inimlike võimaluste piirid on palju laiemad, kui siiani arvanud oleme!

Teine tore avastus oli seoses meeleolukõikumistega ning sooviga meeleolu parandada ja stabiliseerida. Küsisin ja vastati: Jah, kui te endast hommikuti lugu peate! No ja nii ma siis nüüd käingi hommikuti endast lugu pidamas, linnulaulu kuulamas ja järvevee temperatuuri testimas.

Ajatajuga on mul juba mitu nädalat midagi lahti. Eile õhtuks olin ma omadega hüpanud 6.maisse... Tekitasin paar pisikest paanikat jne. Nojah. Hommikul siis selgus, et ei ole ikka veel maikuu midagi... Minu väike armas hälbeline reaalsus, kus annab ilma muuta läbirääkimiste teel, kus märtsis algab mai, kus suplushooaeg on juba alanud (jääd ju järvel enam pole!) ja hariliku argipäeva osa on korterite otsimine ja üle vaatamine. Lihtsalt.

---

Tööl. Istun viisakalt laua taga, vihma pähe ei saja, tööd on, aga hingetõmbeaega jagub ikka vahel natuke ka. Ja juba tahaks puhata! Vaevalt veerand (t)ööpäevast istutud ja juba tahaks puhata ja võibolla varsti ka mängida! Kuidas küll Võhandu-maratooneritel läheb? Ma parem väga sügavalt ei juurdle selle üle. Mul on ju elu nagu lill, mis sest, et pisut närtsinud!

Hommikul, kui lõpetan, jõuan kiiruga kodust läbi käia, siis kohe koorilaagrisse, kus tuleb kõva harjutuspäev Viimsi festivali tarbeks. Ja kui hästi läheb, jõuan homme õhtul veel ühte korterit vaatama. Siis olen kindlasti niisuguses vaimses vormis, et ma tunnen korteri omanikule juba ette kaasa.

Huvitav, kas ma homme hommikul endast lugu jõuan pidada?

4 kommentaari:

Kudzu ütles ...

Kalad ununesid külmkappi, häbi mulle! Aga muidu oli väga muhe, lõbus ja ergastav kohtumine.
Kui maailm rahuneb, siis alustame vööprojekti, eksju! Ma nii tahaks seda õppida...

Lendav ütles ...

Jah!

kaaren ütles ...

Palun mulle ka natuke lörci. Juba mitu ndl lõõskab päike, avitab ehk juba.

kaaren ütles ...

Täna sadas rahet. Ma tänan Teid väga!