pühapäev, 13. veebruar 2011

Yin ja Yang

Eelmaraton. Avatud suusarajale on vaatamata hammustavale külmale tulnud umbes miljon inimest, enamus mehed. Istun siin leti taga ja vaatan, kuidas nad hordide kaupa fuajeesse trügivad, ennast alasti kisuvad ja kuivad riided selga ajavad, jääpurikad kelmikalt habemes tilkumas... Yang.

Eile jällegi oli padjaklubi korraline koosolek, seekord kahjuks pr. Kudzuta. Aga - hoolimata pikaleveninud ootamisest saime enam-vähem keskööks täiesti auväärse hulga rahvast kokku. Enamus, nagu ikka, naised ja lapsed. Saun, maasikad, mokalaat... Mehed tunnistasid ennast teenindavaks personaliks. Yin.

Isegi ennustatud sai. Aivaril on soodne võtta ühendust võimuesindajaga ja Morgiel soovitati olla võimalikult igav... Helbele lubati abielu noore daamiga. Kaarnaproua aga ei peaks oma remondiga üleliia kiirustama, vaid seljalõikusest veel taastuma. Mul aga - nagu oligi arvata - kästi jätkuvalt kannatlik olla. Jääda kindlaks oma eesmärkidele ja mitte rapsida. See hakkab juba imelikuks muutuma, tõenäosus saada erinevate ennustusviisidega 7 korda järjest sama tulemus... See on imelik. Ma võin seda niiviisi ju kogemata koguni uskuma jääda! Peatüki nimeks oli "alguse raskused". Ei no tore. See algus on juba ilgelt pikk, kuna sellest algusfaasist välja saab, pole aimugi. Igatahes lootusrikas, kui algus on nii pikaldane, siis on lootust, et kogu saaga kestab veel umbes igavesti ja ma saan elada 112-aastaseks, nagu kunagi lubatud sai. Kiiret pole ju kuhugi, aega on küll!

---

Päev pole veel läbi. Õemees laenutas siit suuski ja püüdis üle 26 aasta suusatada. Ei saanud ta suusatada rohkem, kui ühe sentimeetri, kui ta paistes randmega tagasi oli ja tema tütar hädalise traumapunkti transportis. Kas oli luumurd või muidu nihestus, pole veel teada. проснулся - гипс. Kellelgi on lootust briljante leida.

Õhtu on alles poisike...

5 kommentaari:

Kudzu ütles ...

Kahju, et minust ei olnud eile osalejat. Aga kui oma kooliga ühele poole saan, ehk ma veel kunagi taastun.

Lendav ütles ...

Mis tähendab "ehk"? Kui Sa ise sellega hästi hakkama ei saa, siis tuleme meie Sind Taastama! Ausalt, ma ei mõelnud seda ähvardusena...

Sol ütles ...

Minul tuli Morgiega sama heksagramm. Ka veider. Ent üks ja sama heksagramm võib tähendada totaalselt erinevaid tulemusi. Ja üleüldse - IChingi sügavmõttelised soovitused on väga targad, kuid miks peab neid olema nii raske ellu viia? Nt. kust pean mina võtma sobiliku suursugususe, mida mida ennustus mule nii tungivalt soovitas?

Morgie ütles ...

Seal oli muid võimalusi ka, nt ausus ja otsekohesus. Ei, ei ole veider ;) Et sama heksagramm tuli.

Morgie ütles ...

Keegi juba leidis briljante. Vt facebok, padjaklubi.