pühapäev, 22. august 2010

Õudne

August läheneb hirmsa kiirusega lõpule. Jube hakkab. Suvi on minu jaoks enneolematult kiire olnud, sügis on veel kiirem... jube. Pealegi ei ole need kiired ajad oluliselt parandanud mu rahalist seisu, vahel tundub, et lausa vastupidi.

On asju, millest tahaksin loobuda, aga ei julge. Kusagilt peab ju leivaraha saama...

Ära enne uude kaevu sülita, kui uus valmis. Teisalt - kui midagi eest ära ei kao, ei mahu ka midagi uut tulema... Mulle sobib see töö siin lasketiirus, aga pagana vähe palka saan hetkel ja masendavalt ebakindel tulevik on... Aasta lõpuni on töö kindel, mis edasi, ei tea veel keegi. Kui mõni pensionär otsustaks pensionile ka jääda, oleks teine perspektiiv.

Poole aasta pärast saab 7 aastat siin Elvas selles üürikas (üksi) oldud. Enne seda oli 7 aastat abielu. Võtaks nüüd mõne uue tsükli?

Puhas rahulolematus.

2 kommentaari:

Väike Nõid ütles ...

Lugesin kunagi kusagilt, et kui inimene tõstab omakodus sageli mööblit ümber, siis tähendab see alateadlikku sõnastamata soovi muutuste järele. JA kuna mööbli ümbertõstmine on kõige lihtsam moodus, siis seda ka tehakse. Minul on see periood olnud. Laste isa käis sel ajal nädala kestvates komanderingutes ja reede öösel pimedas toas (ei saanud ju peret üles ajada) oli tal päris raske liigelda.

Nüüd, kui kodukriis mu hinges on üliteravaks muutunud, siis enam mingi mööbli ümberpaigutamine mind ei rahulda ja seetõttu seda enam ei tee ka.

Aga tsüklid ja etapid on vahvad asjad küll. Kõige põnevam asja juures on see, et nende tulek-minek on nii sügavalt oma tahtest sõltumatu, et see ajab hulluks ja kaotab elust kogu loogika.

Lendav ütles ...

Oh jah. Kuna ma olen väga suure tõenäosusega saabuva talve ka siin, tegelen ikka mööbeldamisega, et kuidagigi talutavamalt see talv siin üle elada. Vahel on küll ilgelt mõttetu tunne, sest kõige rohkem häirivaid asjaolusid ma parandada ei saa - need on omaniku rida.

Mingi ähmane loogika on võimalik alati tagantjärele leiutada, aga protsessis olles on kõik hulluksajavalt ajuvaba... Põhjuse ja tagajärje seost justkui polekski.