pühapäev, 1. august 2010

Kui mu mälu mind ei peta

Kõik on peas kinni. Tegelikult on mul olemas kõik eeldused olemaks väga õnnelik inimene. Eks ma olengi, kui see meeles juhtub olema...

---

Viimase aja kummaliseks suundumuseks on, et erinevad mehed on hakanud mulle üsna ühemõtteliselt külge lööma. Huvitav, kas ma näen välja nagu juba vananev läheduse järele karjuvat igatsust tundev naine, kes intiimsete patsutuste, rinnakrabamise ja keele kõrva ajamise peale peaks õnnest minestama? Ma ei ole veel nii vana (ega ka enam nii noor), ausalt. Ja sellise lähenemise peale olen hoopis ebameeldivalt üllatunud - kas ma pean hakkama ennast kaitsma nende inimeste (meeste) eest, kelle eest aastaid pole kaitsma pidanud? Kas see siis nii lihtsalt käibki - paar kleepjat-meelitavat sõna (kas ma olen sulle juba öelnud, kui ilus sa oled?), keel kõrva ja naine langeb nagu niidetult karvaste käsivarte vahele? Ju vist käibki... kui üheksa hakkavad vastu, siis kümnes ei hakka? Nojah, küllap sellel kümnendal on seda siis vaja. Mul ei ole. Ma olen juba õnnelik ja peale selle parandamatult monogaamne inimene. Mul on juba kõik olemas, ausalt. Ja tegelikult - pole paremat mäluvärskendajat, kui mõni, kelle lahkeid teenuseid ma ei vaja - tõesti, aitäh meenutamast - ma juba olen õnnelik!

Sel põhjusel vaatan mõnikord postimüügikatalooge, siis tunnen ennast eriti rikkana - kõik need asjad, mida ma ei vaja! Ahh!

10 kommentaari:

kaaren ütles ...

tee 1 tiir tartu lõunakas, höhö...

Morgie ütles ...

neiu, me teiega oleme juba selles vanuses, et suhteliselt sama põlvkonna meestel on kätte jõudnud keskeakriis või mõnel ka menopaus ja see on hullem kui puberteet - pubekas mäletab veel mõnda asja häbeneda ja vähemalt teab, et see, mida ta ületab, on piir, keskeakriisis isased aga selliseid asju enam ei mäleta. Võimalik, et sama kehtib ka keskeakriisis emaste kohta, aga nemad sulle külge ei löö?

Lendav ütles ...

Emased? Veel mitte...

kaaren ütles ...

35 & keskiga?
kaugel see raugaiga siis? perekoolis jõurab 1 mees pidevalt teemal, et 40-stel naistel tuleb menopaus ning nad muutuvad seejärel päevapealt frigiidsetex, debiilsetex ning seniilsetex, kellelt tulex mittepandavuse saabudes ära võtta kõik materiaalsed, sociaalsed &m ressursid ning õigused. Keskeakriis ning menopaus on hirmsad asjad, tundub... tibiqltuuri esindajatele.

Lendav ütles ...

Minu jaoks oli erakordselt informatiivne väide, et meie vanuses (ja ma pole veel 35) saabub MEESTEL keskeakriis ja mõnel ka MENOPAUS.

Meenub, et Kiis on midagi kunagi kobisenud keskeas meesterahva elu kohta... Ju siis ongi, tema on tõesti juba 35.

Morgie ütles ...

;)

Sol ütles ...

Mõnedel inimestel olla nii, et kohe, kui puberteet lõpeb, algabki keskeakriis ja kkus fertiilsus lõpeb,seal seniilsus algab.
Ehk ei pea sa sel korral endast põhjust otsima,vaid vahelduse mõttes hoopis neist meestest, kes kõiki naissoo esindajaid "õnnelikuks" tegema kiirustavad?

mkiis ütles ...

Vabandan minu väljendite pärast, ei mingit külgelöömist toona polnud, lihtsalt hea tuju oli. Vabandan kõikide naiste ees, kelle kehakuju ja suurepärast vormi ma täiesti avalikult kiitnud olen, rohkem ei kiida. Hakkan parem palju rohkem irisema ja kritiseerima. Siis ma loodan naised ei solvud ja saavad aru, et ma ei löö neile külge vaid püüan neid eemale tõrjuda, mis peaks neile vist palju rohkem meeldima. Lähen hoopis teiste meeste juurde, räägin erinevate asjade hindadest ja kuidas neid soodsamalt saab ning vahetan erinevaid kasulikke kontakte. Selline on õige 30-ndates mees, kes kellelegi ette ei jää ja vastab kõikide EEsti Vabariigi 30-ndates mehe igati heakskiidetud normidele.

mkiis ütles ...

Alustasin juba eile Pangodi ääres. Ei kiitnud ühtegi naist. Samas muidugi vingusin ilnselgelt liiga vähe, peak seda rohkem tegema. Vabandan. Kuna kohal oli kümneid 30-ndates õigeid Eesti mehi, siis õppisin neilt palju. Õige eesti mees räägib vaid meestega. Räägib pikalt ja põhjlalikult sellest, kust ja kuna ning mis raha eest ostis oma jahutuskasti või telgi. Teine mees räägib vastu, kuidas saab sama asja poole odavamalt ja kelle poole peaks selle jaoks pöörduma. Naised on õigel mehel muidugi kaasas aga nemad räägivad vaid omavahel omi asju, soovitavalt mitu meetrit eemal. Väga kasulik õppetund oli. Sain aru, et olin oma elu hoopis valesti elanud.

Lendav ütles ...

Jah, Kiis, paraku ei olnud sina selle kirjatüki inspiratsiooniks. Mul oli kolm sinust erinevat inspiratsiooniallikat, kõik kõvasti pealetükkivamad ja üheseltmõistetavamad, kui sinu tagasihoidlik kompliment. Ausalt. Antud mõtteid ajendas viimasena hoopis üks Talna onkel, kellega juhtusin veidi Elva metsades patseerima.

Pealegi polnud jutt sellest, et intensiivne lähenemine värskele lihale halb oleks, vaid sellest, et mulle isiklikult pole seda hetkel vaja. Kolm aastat tagasi oleksin antud teemale hoopis teistmoodi vaadanud, kes teab, võibolla mõtlen ka kolme aasta pärast teistmoodi. Aga hetkel olen lihtsalt nii rikas, et odav keelega kõrva pesemine ei avalda mingit muljet...