pühapäev, 22. veebruar 2009

Mu armas kõht

Peale keisrilõiget on mul juba 9 aastat täiesti isemoodi kõht. Tee mis tahad, kõht säilitab oma vana harjunud vormi. Ja nüüd ma olen lõpuks leidnud selgituse - ma olen lihtsalt täiesti normaalne naine! Siit lugesin! Naised, ärge piinake ennast mõtetega, et midagi on valesti, kui teie kõht pole lame ja ruuduline, see ei peagi selline olema. Selline kõht võiks olla pigem meestel (kui nad pole seda üleliigse õllega venitanud). Ümarad vormid on ilusad! Eriti naisterahva küljes!

6 kommentaari:

kaaren ütles ...

P6mst n6us, aga 86 kilo on liig mis liig... teie olete ju normaalse naise kehaehitusega, aga mina t88loomakere...

Lendav ütles ...

Mnjah, mina jään veel kergesse ülekaalu, suviti olen normaalkaalu ja terge ülekaalu piiril. Aga sind, Kaaren, olen ma küll vägagi erinevad kaalukategoorias näinud.

Metsamoor ütles ...

Igatahes aitäh! Ma katsun juba mitu aastat oma kõhunahaga sõbraks saada...

Lendav ütles ...

Veninud kõhunahka on võimalik üsna mitut moodi suhtuda. Meenub vana sõbra väide, et rasedusarmid on medalid ja keisrilõike arm lausa orden... Saadud väärt teo eest ja igaühel neid pole!

Metsamoor ütles ...

Olen ka ise teisi nii lohutanud:-))
Endaga on vähe keerulisem, aga oleme juba sõbrad...
Keegi tark rääkis, et kõhul, eriti naba ümber pidada emotsioonide pesa olema ja mõned kaitsevad seda rohkem kui teised ja need ei saavatki pehmusest lahti... Mine tea...

Zeldale ütles ...

Vau! Täielik üllatus! tere minu kõht ka- ja rasedusarmid!:)

pole nii juba aasta mõelnud!