esmaspäev, 16. veebruar 2009

33

Eile oli hea päev. Külas käisid ainult armsad inimesed, mõni ei jõudnud küll kahjuks kohale, aga päev oli sellegipoolest väga armas. Kooki, naeru ja sauna sai.

Täna see jätkus, hommikul tõeliselt südantsoojendava sünnipäevakingiga alanud päev lõppes kooriproovis selle kuu sünnipäevade pidamisega. Kõige rohkem on mul hea meel sellest, et kui mind õnnitlema tuldi, kallistasid kooriliikmed mind nii, et ma tundsin, kuidas kõik kallistused tulid südamest. Polnud ühtegi moepärast või juhuslikku kallistust! Jätkates perekonna teemat - perekond ehk päris mitte, aga hõim küll. Omad ja armsad.

Selle oma ja armsa hõimuga käisime laupäeval laulupeo ühendproovis. Ma ei mõista, miks peaks laulupeol selliseid laule laulma, aga olgu. Koos kaare all olla on vahva, see tasub seda vaeva. Meil on nii välja kujunenud, et spontaanselt leitakse peaaegu igast laulust mõni pornograafiline detail, kui proov väga masendavaks hakkab muutuma, siis tuletatakse üht-teist asjakohast käesolevast loost meelde, naerdakse põhjalikult ja kannatatakse see kantaatide õppimise piinarikas protsess kuidagi ära. Väike näide - laulusõnad "kaljurünkal kaigutama" muutus meie kenade neidude suus ootamatult ja sellest sai "kaljurünkal kargutama"... :D Kes meie elu ikka lõbusaks teeb, kui mitte meie ise!

Mulle täitsa meeldib olla just nii vana, nagu ma olen. Mari helistas, soovis õnne vanaduse puhul ja rääkis midagi mõistuse tulemisest. Ma hoiatasin teda, et see küll pole veel kohale jõudnud. Mari ainult ohkas, tal on sama eani veel 3 kuud aega. Ma kahtlustan, et kui mõistus pole siiani tulnud, pole seda mõtet enam väga pingeliselt oodata...

3 kommentaari:

Metsamoor ütles ...

Palju-palju õnne! Ja üks kõva kallistus!
PS! Liigne mõistus on kindlasti asi, mille tagaigatsemine ei tasu vaeva...

Morgie ütles ...

misasja.
sa oled ikka JUBE noor.
Minu arust on sul selle mõistusega veel paar aastat aega.

Anonüümne ütles ...

6nne & muud h22d & 6petlikq ning kasulikq Sulle uuel eluaastal!
M6istusest: 1. Meile antaxe syndides lusikaga, aga elu jooxul tahetaxe kogu aeg kulbiga v6tta.
2. Ega haridus maci ei riq!
Ning: kogenud radiqliitiqna ning poolqrdina soovin Sulle hoopis tervist & k6rvaqlmise s2ilimist! Mitte kadedusest, vaid eelpoolnimetatud loodusvarade s2ilimise lootuses!