neljapäev, 20. august 2015

Tasakene

 Tasakesi me siin toimetame. Vahel võtan vastu ka külalisi, nii oodatuid kui ootamatuid. Ühe pildistasin ka üles.

Õhtune külaline
Aias on ka veel üht-teist näha, kuigi praeguseks on selgunud, et enam-vähem kõik tuleb ümber paigutada, sest vanad peenrad olid arvestatud pingi vana asukoha järgi ja osa taimi on peenrasse visatud üldse lihtsalt olema, kuni ma aru saan, mis sealt kasvama hakkab ja kuhu need sobida võiksid.


 Mõned pungad on alles puhkemas.

Sain teha kiire käigu (autojuhiks kutsuti) Tammetsõõri ja Piusale, kust karjäärist vedasin koju mõned mägisibulad (kas Eestis kasvab neid päriselt ka looduslikult?) ja valge kukeharja ning nelgimättakese.

Valguta Valgejärve käisime Murcaga otsimas, isegi üles leidsime, aga ligi kahjuks ei pääsenud. Mina sain ainult põlvini ja küünarnukkideni mudaseks ja pärast natuke kukeseeni ka. Sinna kanti tuleks varakevadel tagasi minna, kui maa veel külmunud, siis saaks maastikust päriselt sotti.

Rändamiste vahele tuleb ka tööd teha, ega ainult ringi lillutada ei saa.
Saepuru veel ei ole
Juba piilub :)
 See uks pole ka veel päris valmis, aga üldmulje peaks jääma umbes selline:

Peaaegu valmis, ukse sisekülg

Vaade väljast
Kõige muu kõrvalt jõudsin käia kohtamas, ühe üsna võõra tüübiga, kellele ma olin kogemata mootorsaega muljet avaldanud ja kes mind takkajärgi üles otsis. Noh jah. Mis seal öelda. Tüüpi ma ei kommenteeriks, ma ei tunnegi teda ju õieti. Aga ise olen küll täitsa kinni, karta võib, et kaua veel - eks katkenud suhe oli ka päris-päris pikk. Auk on järel. Ja kui kaua võtab selle augu armistumine, pole õrna aimugi. Niikaua ei jää vist muud üle, kui saagida ja istutada ja rohida ja...

Ps. Kõik põrandad on saanud värvikihi peale, nüüd saab šampust. Kaua ma neid pudeleid siin veeretan ühest seinaäärest teise. Ma ei jaksa enam mingit muud paremat põhjust oodata ega otsida. Nii et kes šampust tahab, tulge külla!

4 kommentaari:

Rahutu rahmeldaja ütles ...

vot millised uksed, ilusad :) õhtune külaline pisut okkaline ja selle šampuse peab ikka kunagi ära jooma küll, tõepoolest kaua sa seda veeretad :D

mustkaaren ütles ...

Ilusad uksed, tõepoolest.
Puujurakad on paljutõotavad.
Lubati viisakat suvejätku, peaks nii mõndagi jõudma.

Anonüümne ütles ...

Uks on tõeline kunstiteos. Väga welcoming (eesti keeles ei olegi vist sobivat sõna).

Skarabeus ütles ...

Nagu ma aru saan---võrratu uks üürikodus? Kas üürist maha ei arvata?Oleks häbematus,kui mitte.