neljapäev, 13. august 2015

Kadunäljapäev

Olin nädal aega tagasi tirinud Jardinist dendroobiumi koju. Lausa 1 euro eest. Tegelikult ühes potis koguni 5 taime - suur + 4 poega. No ja täna selgus, et see ei ole veel kõik - villtäid tulid lausa kauba peale. Hea, et majapidamises ikka natuke puhast piiritust on, pintseldasin kõik rohkem ja vähem kahtlased praod üle. Ja kellele ma juba jõudsin poegi lubada - oodake natuke. Ma ikka loodan sest kurjavaimu villasest karjast jagu saada.

Täna viis armas Y oma trummikomplekti minema - natuke kahju on küll, aga tõde on ka see, et ma tõesti ei ole seda päris-päris ammu mänginud*. Ühtlasi oli meil kõige armastusväärsem ja ilusam lahkuminek, mida võib ette kujutada. Ma millegipärast arvan, et meie teed ei lähegi päriselt kunagi lahku, isegi siis, kui me ei kohtu enam. Nii absurdne, kui see ka ei tundu. Millegipärast on tunne, et kunagi 10 aasta pärast on mul (meil?) hoopis pulmad.

Ja lõpuks käisime sõbranna Urve möödunud sünnipäeva tähistamas - Waides on suveresto. Ahh kui hea! Täiesti mõistliku hinna eest saime kõvasti ja väga-väga maitsvalt süüa ja äärmiselt armsa teeninduse osaliseks. Paistab, et täna ei olnud mitte kaduneljapäev vaid kadunäljapäev :)

*Oma isiklikud djembed ja muu mudru jäi loomulikult alles.

1 kommentaar:

mustkaaren ütles ...

Ai, dendroobiumi-reo on tyypiline aeglasekasvuline orhidee. Jagatuna peab ta kindlasti panema nt purki, sest toaõhus kuivab see taimeraasuke enne ära, kui jõuab millimeetri juurekest kasvatada, selles mõttes on juudihabe tõeline kasvuralliäss. Ma olen nendega aastaid jännanud ja lihtne see pole.