teisipäev, 31. märts 2015

Tükike

Detail
Alustasin uut tööd, see on tiba suurem, kui senised (olen siiani A4 paberit kasutanud ja siis ka tihti ainult paberi keskele midagi sikerdanud), nii et aega läheb natuke rohkem. Väike järjejutt ei tee ju paha?

Viimasel ajal on pikemalt järjest joonistada raske - asend on väga staatiline ja ristluud jäävad voodinurgas rätsepistes passides kangeks. Noh, ükskord, kui mul piisavalt ruumi ja pappi on, hangin korraliku reguleeritava tooli ja töölaua, millel saab kaldenurka muuta. Või tegelikult... ruumi oleks muidugi vaja, aga laua saaks vajaduse korral ise ka kokku keevitada. Või noh, mis keevitaja mina olen, kruvida ikka :) Või siis naelutada, neetida, heegeldada, kududa, nõeluda, keeta, kupatada, praadida, küpsetada, marineerida, tinutada, puurida, freesida, saagida, peiteldada, kedrata, kraasida, joonida, voolida, liimida, stantsida, punseldada, graveerida... Ahh, küll ma olen osav! Ainult keevitada ei oska (veel?) :)

7 kommentaari:

Rahutu rahmeldaja ütles ...

aga oled sa keevitamist proovinud, et tead mitte oskavat ;)tükike tõotab midagi kiiret, uhket ja ilusat

Lendav ütles ...

No klaverimängu olen ma proovinud ja tean - seda ma ei oska. Aga keevitamist, jah, tõesti pole katsetanud. See-eest on mul olemas oma ihukeevitaja (vrdl ihurätsep ja ihujuuksur ja ihuarst), nii et pole hullu. Aga väiksema sepatööga saaksin vist küll hakkama - vähemalt vasest sõle sepistamine polnud üldse ülearu keeruline.

Anonüümne ütles ...

Issand, kui hea!!! Einoh, ma teadsin, et Sind saab usaldada :))))

Anonüümne ütles ...

Vägev hobune!

Lendav ütles ...

Vägev? See on alles algus!

mustkaaren ütles ...

:)

MUHEDIK ütles ...

Selle targa ja lennuka detaili pilk ütleb "Eh,mis teie ka teate!"