pühapäev, 22. märts 2015

Kaks kriipsu

Külmamailane

 Mõtlesin, et ei pane siia täna midagi üles. Aga noh, ühe väikse mailase jaoks on ikka see mõni minut. Ja need on tellitud tätoveeringu kavandid etteantud pildi järgi, ma pole täna muud teinudki. Selline laisk päev seekord.

Mingi kevadmasendus on ka äkki saabunud. Mitte midagi ei taha teha. Mitte midagi.

Küll see üle läheb...

5 kommentaari:

Rahutu rahmeldaja ütles ...

Kõik läheb üle, vahel õnneks ja vahel mitte :) oled väsinud, kõik väsivad vahel ära ja täna oli külm, kõle ja kole

Anonüümne ütles ...

Ja joonistus on taaskord imeline.

Lendav ütles ...

Mis siin imelist on? See oli hetkel valikus olevatest kõige vähem aega nõudev pilt.

Tuleb välja, et mul on üsna väike stressitaluvus. Kaks nädalat hullumaja, ootasin neid vabu päevi, et saaksin teha kõike seda, mida ma ISE TAHAN. No ja nüüd ma ei tahtnud enam midagi teha. Isegi magada ei jaksa enam (8 tundi und ööpäevas tuleb täis ja rohkemgi, aga mis ma ülejäänud ajaga tegema peaks, kui midagi teha ei taha... no ei jaksa rohkem magada).

Aga, nagu Rahmeldajagi kinnitas - kõik läheb üle. Varsti jaksan ma magada nigu koliseb :)

Anonüümne ütles ...

Imeline on see, et pilt on iseenesest väga lihtne. Ma arvan, et suur oskus on vähesega palju öelda:)

Lendav ütles ...

Tegelikult on see jälle üks umbrohi lihtsalt. See on teema, mida ma tahaks tegelikult põhjalikumalt joonistada, umbrohud võivad väga lahedad olla, kui nad just mu peenras ei kasva.