pühapäev, 15. märts 2015

Marisele

Blepharocysta splendor maris
Palun, siin on teile veel üks elusorganism, Marise-nimeline.
Kõik ei ole Kaurideks ja Lagledeks sündinud või Kaarnaks saanud. Mõnikord tuleb vetikaga leppida. Samas - mul pole isegi vetikat vist. Aga ega ma ei nuta kah :) Ja ega vetikalgi viga ole, ilus ümmargune, jooneline-sooneline, ilmselgelt naissoost :)

---

Otsisin igaks juhuks ikka omanimelist elu ka. Leidsin Fusinus anni, mis osutus vigaseks nimekujuks - õige on fusinus annae ja see on meres elutsev tigu. Nii et nagu oleks ja nagu ei ole ka. Ei jää vist muud üle, kui jälle peegel välja otsida...

7 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Erakordselt muhe tegelane. Ma pean rohkem sööma hakkama, et talle paremini sarnaneda:)

Rahutu rahmeldaja ütles ...

no jälle terake targem :)

Lendav ütles ...

Jah, Sa oled jube kõhn. Õige Maris on absoluutselt ümmargune. Aga pole hullu, koli siia tagasi ja ma olen nõus Sind vähemalt korra nädalas millegi eriti rammusaga toitma. Korra nädalas sellepärast, et ma ei usu, et tihemini Taru jõuaksin. Aga hakka Elvas tööl käima ja sulavõis leotatud seapekki (vanarahvas teadis, mis on hea!) võin kasvõi bussi vastu tuua :)

Lendav ütles ...

Kuigi jah. Praegu oled Sa ilmselgelt eelisseisus selle ilusa ümmarguse pallikese ees. Nimelt on Su läbimõõt vaatamata kõhnusele oluliselt suurem neljast mikromeetrist ehk neljast tuhandikust millimeetrist. Sa oled ka sellisena täiesti suurepärane! (Kuigi natuke seapekki ei teeks muidugi paha :) )

Anonüümne ütles ...

Ära hirmuta:) Ma ei või seapekki uneski näha. Kas selle asemel kooki ei saaks? Siis ma tuleks Elvasse kohe kribinal-krabinal tööle.

Lendav ütles ...

Kooki? Muidugi saab! Ammu enne seda, kui ma õpisin kartuleid ja makarone keetma, oskasin ma magusat ja rammusat kooki teha. Koogid tulevad kasvõi une pealt.

Fideelia ütles ...

Tulen ka Elva tööle, kui kooki saab. :)