teisipäev, 3. juuni 2014

Tabamusi

Nüüd siis on jäänud kõigest 2 öövahetust, päevavahetused kraabiti graafikust maha. Sest ületunde oli. Aga kuna meil on sel nädalal laskespordinädal (tulge kõik vibu ja sportrelvi proovima!*) olen lisaks paaril päeval ka instruktorina tööl.

Täna oli väike sportlik koosviibimine, kõigepealt tutvustati meie administraatoritele igasugu relvi, mis meil siin on. Et ikka teaks, mida ja kuidas müüa. Ja ise ka muidugi edaspidi treenida, kui vähegi huvi peaks olema. No, ma ei saa kilkamata jätta, ma olin jälle parim mõnelgi alal. SigSaueriga** sain püstolitiirus konkurentsitult parima tulemuse, 78 silma 100-st ja ma pole vist 2 aastat relva kätte võtnud (täiskaliibrist rääkimata!). Me ainult 10 lasku lasimegi seda. No ja biathloni püssi, lamades ja seistes (seistes jälle naistest parim ja meestega võrdne!), õhupüssi (naistest parim!), õhupüstolit (ikka parim!). Mul hakkab juba peaaegu kahju, et ma siit töölt ära lähen. Aga noh, kui nüüd meenutada, siis administraatori töö ei sisalda laskmist. Üldse mitte. Nii et ma võin siin laskmas käia nii palju kui kulub, ilma siin majas töötamata. Kui ma tahan.

Pärast tšilliti ja grilliti, isegi mind lasti korraks lauda teistega istuma (ma olen tegelikult graafiku järgi letis...).

Oh jah. Küllap ma hakkan seda maja hoopis teise pilguga vaatama, kui ma siin enam ei ole. Vaatepunktid seest ja väljast ongi väga erinevad.

*http://www.tervisesport.ee/uritused/xiv-elva-laskespordinadal
Teisip.-reede 16.-19.00
Laup-pühap 11.-15.00

**Olen varem ainult sportrelva proovinud, nüüd siis jumalauued täiskaliibrilised anti kätte.

Ps. Üks ala siiski olin, kus ma olin kõige viletsam. Lamades biathloni püssi laskmine. Mitte üks lask ei läinud pihta. Aga see on mu arust (ja instruktori arvates ka) relva reguleerimise viga. Sest seistes, kus märgid on pisut suuremad, aga ise värisen ja võbisen mõõtmatult rohkem, sain neli viiest!

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Ega midagi, põrgu väravatest teist korda ei siseneta.