neljapäev, 31. oktoober 2013

Antonius

Rüblik
Noorhärra

Kass oli just majja toodud

 Meie Tondu. Lõpmata energia on selle eluka sees. Loom on kahe kuuga tublisti kosunud.Taustal olev ribastatud tapeediga (ah, see oligi juba vana ja kole!) sein on siiski Põrri käpatöö.


Koopaloomad :)




6 kommentaari:

mustkaaren ütles ...

Vaat mida punane kala laste ja loomadega teeb - jalakesed pontsakad, silmad säravad, karv hiilgab!

Anonüümne ütles ...

Kassil on NINA! Uskumatu lugu, ma olen nii harjunud meie Simbo lössis näoga,et iga ninaga kass on nagu maailmaime.

Lendav ütles ...

Meil on korteris lausa 2 (kaks) kassinina. Kassidega koos muidugi. Ja majas lausa 2 ,5, sest naabri-Tupsul on vaatamata Pärsia tõutunnistusele ka natuke nina. Rikkalt elame!

Anonüümne ütles ...

MEil oleks ikka jama majas, kui Kingo aeg-ajalt nina näitamas ei käiks:)
Simbol on muuseas depressioon - ei ole kellegi eest toitu ära süüa, ei ole kedagi peksta, ei ole vaja territooriumi märgistada (loe: kusta kuhu saab ja ka sinna, kuhu ei saa), ühesõnaga - elu on hall, igav ja mõttetu. Me peame teda vahetpidamata sügama, muidu ta lihtsalt karjub koleda häälega. Võta või uus kass.

Lendav ütles ...

Kaarnaproual oli mitu noort tubli looma, vaata kasvõi Tondut! Ehk on tal mõni vakantne tegelane veel, kes Simbo elu huvitavamaks teeks (ja kõigi teie elu ka)?

Lendav ütles ...

Jah, ja tal on kõik kassid NINADEGA! Hr. Hitler näiteks oli täitsa tore (nimi ei peegelda iseloomu). Pilti näeb siit: http://kaarnalill.blogspot.com/2013/09/kuldsed-asjad.html