pühapäev, 6. oktoober 2013

Te ei ole pärast enam endised, ma luban!

Kuum kivi massaaž teil rikkuda ennast või oma kliente väga erilisel moel. Massaaž eriline vorm kuuma kivi Massaaž, pärineb Aasia piirkonnas. Kivid soojendatakse veevannis ligikaudu 60 kraadi. Lihaste lõõgastus ja heaolu kasvu saab soojust. Suurendada oma klientidele ja oma müüki heaolu pärast küünte modelleerimine koos kuuma kivi massööri. Pakume täiuslikku teenindust ning meie toodete kõrgeima kvaliteedi et kõik kõrge vastavad Euroopa standarditele ja on valmistatud UV geel teadusuuringute värskeimat olekut. Usaldavad meie kogemust tootja, siis on üllatunud.

Sellega ma tegelengi. Lõplikult rikutud :)  Kuigi selle eelmise lõigu põhjal võib arvata, et saab nii küünte modelleerimist kui massööri ennast, siis neid teenuseid ma ikkagi veel ei paku. Tõenäoliselt ka ei hakka pakkuma.

Aga muidu jah, kursustel käidud, teadmisi juurdegi täiendatud (ja õppetöö ei lõpe vist kunagi...), sõprade-tuttavate peal praktiseeritud, ametlik tööruum on ettevalmistamisel. Talv tuleb. Külm tuleb. Tulge kõik mu juurde sooja, ma võtan teid lahkelt (sobiva tasu eest muidugi) oma pehmete käte ja kividega lämmitada!

Nüüd oleks vaja ruumi remontijale pisut hoogu juurde anda (hirmsasti tahaks motiveerida nagu kõhklevat kassi ukse vahel - suunavate jalamüksudega, aga nii vist ei sobi...).

2 kommentaari:

mustkaaren ütles ...

Täiesti juhuslikult järgneb soojade kivide massaazhi pakkumine postitusele suurtest kividest, millel on soe ja nunnu nägu. Tekib loogiline seos ning kysimus - kas need ongi kivid, millega masseeritakse?
Meie esivanemad olid meditsiiniliselt ysna segased, mine sa tea, mida nad ravimiseks pidasid. Musta kassi kusega olevat seljaaju vigastusi arstitud jne, asi siis mitmekymnekiloste kuumade kividega nt psoriaasi v kopsupõletikku ravida.

Lendav ütles ...

Seos on täiesti kavatsetud ja loogiline. Väike parandus siiski: kivid piltidel ei ole mitte mitmekümnekilosed, vaid mitmesajakilosed, aga need on juba tähtsusetud pisiasjad.

Kui suurte või väikeste kivide abil massaaž toimub, saate teada, kui ise kohale tulete, riidest lahti koorite ja end mu kätesse usaldate :)

Ps. Mul on must kass ka olemas, kelle abi võib seljaaju vigastuste ravimisel tarvitada. Aitäh, Kaaren, nii nõuande kui kassi eest!