esmaspäev, 14. oktoober 2013

Niu-niu

Eile oli koorilaager. Oma rahvaga on ikka tore koos laulda, aga me hakkasime õppima viit! uut laulu, neist 3 haledapoolsed jõululaulud ja 2 melanhoolsed tulevase üldlaulupeo laulupeo laulud. Kuidagi palju sai. Ei või melanhooliat kannatada! Pisut parandas asja laul, mille pealkiri oli "Sa südames nüüd pane". Pika päeva väsimuses asendus fraasis "sa südames nüüd pane kõik küünlad põlema" küünlad küladega... Pole midagi parata, ei ole vägivaldne inimene, aga väsimus nõuab oma.

Laupäeval käisin Võrus juubelil, armas sõber Olev sai 60-aastaseks. Tütar oli talle korraldanud üllatuspeo. Vaene mees ootas külalisi järgmisel päeval... Päris kahju hakkas tast, kui ta ennast paar tundi kogus kogu selle melu keskel (50-60 sõpra-sugulast-töökaaslast), vanainimese ehmatamine sellisel viisil ei pruugi alati parim mõte olla. Pisike süütunne on, et ma selles jandis osalesin ja selle peale ei tulnud, et teda ette hoiatada. Selle peale meenus üks "kõige ilusam" abieluettepanek, mis siiani judinaid tekitab. Puhas vägivald, mu meelest. Parimate kavatsustega. Võibolla temakesele see sobis, kes teab. Mina aga hoiaks sihukestest üllatustest heaga kaugemale.



---

Käisin e-koolis, et märkida tütarlapsele põhjusega puudumisi. Ootamatult oli e-kooli muudetud, mu poja õppetööle puudub üldse ligipääs, ma ei leidnud kohta ka, kust endale poega lisada. Ja tütre puudumistele tervislikke põhjusi ei saanud ka panna. Üldse ei saanud nagu midagi teha. Aru ma ei mõista, mis nad ümberkujundavad kogu aeg! Vihale ajab juba!

---
Tuleb siin pikemalt ööbiv tüüp leti taha. Räägib pika jutu maha, alustab oma lätlannast naise kiitmisega ja sujuvalt läheb jutt meie järvede ilule ja kalapüügile. Ja kiitleb, et ta pidada nii tihti ja palju kala püüdma, et ta naine varsti pimedas helendama hakkab - fosforist, mida neist kaladest sisse sööb! Ilus... :)

1 kommentaar:

Morgie ütles ...

Helendav naine peab tõesti ilus olema.