pühapäev, 3. märts 2013

Lugeja küsib

Pole juba mõnda aega lugejate küsimustele vastanud. Parandan nüüd selle puudujäägi.

"alasti naised" - kõige levinum otsing, selle kõrval on väga palju otsitud ka "alasti naised rannas" ja "alasti rannas". Soovitan oodata suve. Kui nii kaua oodata ei jaksa, tuleb sokutada end mõne naise magamistuppa. Saun võib ka sobiv koht olla.

"lintlihvija" - neid on mitut sorti. Mina kasutan oma töös Black&Deckeri sõrmelaiuse lindiga lihvijat, mille pidin raja tagant tellima, sest siin selliseid ei müüda. Kujude tegemisel hindamatu abimees :)



"männis on rahu " - on jah. Aga kuidas seda sealt kätte saada, on individuaalne. Suvel on mõnus ka puu all istuda, aga praegusel lumisel ja külmavõitu ajal sobib ka männi (või mõne teise puuliigi) halgudest tehtud tuld ahjusuus vahtida, igavesti mõnus rahulik ja soe tegevus. Männis leidub ka tärpentini, kui see on sinu jaoks mõnus ja rahustav (õlimaali tegemisel tarviline komponent), siis seda saad ehitustarvete- või kunstipoest.

"närviravi" - Kas jutt käib psüühikast või kerest? Seljanärvipõletikku ravitakse pisut teistmoodi kui paanikahäiret.

"unitõbi" - vahel on. Olid ajad, kui see valdas mind aastaid järjest, nüüd on ainult hooti. Selle vastu (kui tõbi ei tule füüsilistest häiretest) aitab sobivate eesmärkide seadmine - kui sul on, mille tegemise jaoks sa tahadki rõõmsalt ärgata, küll sa siis ärkad ka. Aga sesoonne unitõbi on normaalne, kaamose saabudes on üks paras unemaraton täitsa mõnus.

"usaldusväärne kaardimoor" - ei tea, kustkohast sellist leida. Minu otsa vaatate?! Vaadake mujale.

"vahetevahel on" - on jah vahetevahel. Ja siis vahetevahel jälle ei ole.

"vihmaveetoru" - oota kevadet, lumega pole vihmaveetoru vaja. Kui sulaks läheb, on juba kiiresti vaja.

"muidugi" - ikka.

"endel konsa" - üks vahva vanamees, kes teeb puukujusid. Eelkõige teeb ta kollusid, nagu ta ise ütleb. Otsib pahklikke ja kõverikke puid, töötleb vähe-vähe ja tulemus on väga isikupärane, sõbralik ja armas, soovitan. Elab Jänedal, kus tal oma talu juures puukujude park on, "Kollula" on pargi nimi.

"floora fauna" - kõike leiab. Kas ei saaks pisut spetsiifilisemalt?

"hüpohondria" - soovitan vaadata kunagist kultusteatritükki "Armastus kolme apelsini vastu".

"segasaun" - on saun, kus käivad naised ja mehed koos ja ei tee sellest suurt numbrit.

"säärekont"  - sääres on lausa kaks luud, pindluu ja sääreluu. Kumba sa mõtlesidki?

Omaette teema on see, mida ütlevad need otsingud blogi autori kohta - järelikult olen siia sellistel teemadel kirjutanud, et niiviisi otsida annab. "Männis on rahu" kõrvuti "närviraviga" :) Teine lõbus paar on "kaardimoor" ja "vahetevahel on". Küllap kaardimoori nõuannetes "vahetevahel on" mõni tera sees ja vahetevahel paneb ikka puusse ka.

1 kommentaar:

viidik ütles ...

Sa oskad ikka hästi küsimustele vastata.
Lausa lust on lugeda.