esmaspäev, 29. november 2010

Klubi

Klubi sai kokku. Jõudis koguni rahvas kaugetelt Kanaari saartelt. Õhtu meeldejäävaim osa olid tüdrukud, neid oli kokku minu lastega 8 (poisse oli ainult 2)! Tõeline naistekas!

Ennustused olid üldiselt soodsad. Lõputu õnn, rõõm ja küllus. Igaühel natuke isemoodi, aga paistab, et maj. lamatised meie prognoose ei riku. Huvitavaim osa oli münditõmbamine meie varanduselaekast, kus kena peotäis eri aegadest ja riikidest pärit münte. Kudzu sai Kreeka 50 drahmi ja Homerose. Kaaren 100 rbl. ja kahepäise (-keelse) kotka. Urvel tuli Leedu sendid ja kappav ratsanik, mõõk püsti (tõenäoliselt prints, loomulikult valgel hobusel). Sol sai järjekindlalt euro tuleku meenemündi, rahana kehtetu, aga see-eest ise tehtud. Ise sain Itaalia 500 liiri, ühel küljel mingi palee, mille ees Castori ja Polluxi skulptuur. Teisel küljel aga oli kena naisterahva profiil, meelekohtadest kasvamas tiivad. Pidi sümboliseerima vabadust ja iseseisvust. Üldse oli see münt olnud esimene seda tüüpi, mis pandud kokku kahest erinevast metallist - keskelt kollane ja äärest valge.

Morgie, sulle võtsin tiba hiljem, kui rahvas lahkunud oli, ka ühe mündi. Said USA 1 sendi, 1988.a vermitud, pääle kirjutatud IN GOD WE TRUST ja LIBERTY, pildil on Lincolni profiil. Tõenäoliselt saad saad sa sellenimelise auto omanikuks. Või siis oled intellektuaalist demokraat ja vabadusevõitleja. Või tutvud sümpaatse habemikuga. Või kasvatad ise endale habeme ja asutad uue jõulureligiooni. Kasvatad habeme ja saad presidendiks? Valik on sinu.

Tänan toredaid külalisi, kes lihtsalt olemasolemisega on minu maja feng shui tundmatuseni muutnud!

8 kommentaari:

Kudzu ütles ...

Oli imetore kohtumine! Igatahes ma loodan, et Sul õnnestub end 31dets vabaks organiseerida, et me saaksime oma klubi väärikaid traditsioone täiel rinnal jätkata.

Lendav ütles ...

Jah, mida rohkem moore, seda rohkem rindu! Ikka täiel rinnal!

Sol ütles ...

Sinu pool on alati nii muhe olemine, et ei tahakski nagu ära minna! Lahkumine kestab tunde ; P
Ennustused olid vähemalt minu osas kohutavalt sünged, kaasa arvatud see kehtetu ovaalne euromünt...
Järgmisel korral kasutame ennustamiseks uusi kaarte. Ma tõin mr. Kiisile kingituseks valiku nilbeid piltpostkaarte. Nendega ennustamegi.

Anonüümne ütles ...

lgp Sol, mu unenäod on jätkuvalt koledad ning veidi riivatud. See peax olema Sinu kaartide laualepaneqx lubav märk, irw.
Kas muide keegi mäletab, millal oli Klubi I kokqtulek? Peab hakkama aastaraamatut pidama ning aastapäevi tähistama. Et olla samaväärne nt mõne Oxfordi Ylikooli Toiduklubi 420. aastapäevaga.
Trv, K.

Lendav ütles ...

Esimene kokkusaamine oli läinud sügisperioodil Kudzu lahkes majakeses, kuupäeva saaks blogi tuhnides ka kätte.

Igasugused alternatiivsed ennustusviisid on teretulnud! Eriti piltpostkaartide kujul!

Euromünt aga on küll rahana (veel) kasutu, see-eest suure emotsionaalse väärtusega (neid ei saa enam teha ka, sest Lõunakeskuses oli aparaat katki läinud) ja ISE TEHTUD! Sa hakkad midagi rahas mõõtmatut oma kätega tegema. Mis kunagi kollektsonääridele väga meeldima hakkab.

Lendav ütles ...

Peale selle ei olnud need ennustused nii sünged midagi. Üks kole kaart oli ja kaks ilusat. Ehk siis peale koledaid aegu ei jää ilusad tulemata! Ennustus ütles läbi selle koleda kaardi, et sa hakkad tegema midagi enneolematut (sest need tegevusvaldkonnad, millega oled siiani tegelnud, ei toimi enam). Üldiselt - väiksed lammutused ja raputused kuuluvad elus olemise juurde - ja kui sa vähegi jaksad, elad peale kergeid lammutustöid edasi paremini, kui enne.

Võibolla saab hoopis sinust habemik president, mitte Morgiest.

Morgie ütles ...

Sümpaatne habemik on täiesti olemas, presidendiks ma ei kõlba, sest mul pole juhiomadusi (testiga tõestatud) :P
1sendine on muidugi täiesti sümboolne. Hõh.

Lendav ütles ...

Järelikult jääb Morgiele üle hangitseda Lincolni nimeline auto.