kolmapäev, 10. november 2010

Hüpohondria

Totaalne unekas. Kui saaks, magaksin terve talve lihtsalt maha...

Vaatasin eile üle kõigist oma 3-st töökohast tulevad sissetulekud ja taipasin õudusega, et ainuke kindel töökoht annab mulle 500.- kuus, millest poole sõidan maha, et üldse sinna tööle saada... Ülejäänud kohtades lõpevad aga lepingud selle aasta sees...

Kuidagi väga hõre hakkas äkki... Mis ei ole muidugi midagi uut. Peaaegu kogu oma täiskasvanuelu olen elanud samasuguses ebakindluses. Ma hakkan sellest ära väsima. Ei, valesti ütlesin, tegelikult olen ma sellest surmani tüdinud.

Ja kuna mõistus võib igasuguste olnud ja olevate koleduste peale üles öelda, siis kuulutan ma hüpohondria raviks välja pidustused ja bakhanaalid! See, kes ajab printsi naerma, saab autasu, mis sobib kuningliku meelega! Armas rahvas, kas teil on mingeid eelistusi, millal padjaklubi võiks jälle kokku saada? Esialgu pakun kokkusaamiskohaks jonnaka järjekondlusega jälle oma väikest laudakest!

ps. Kudzu, ma nägin täna unes, et sa olid oma perega minu poole kolinud (mul oli majas küll oluliselt rohkem ruumi). See oli üks tore uni.

4 kommentaari:

Kudzu ütles ...

Mmm, kindlasti oli meil hubane ja armas olla!
Aga Padjaklubi osas ootan minagi ettepanekuid. Hetkel on minu ajud kõikvõimalike teadustöö meetodite poolt nii siledaks triigitud, et mõttepoega ka ei ole kohal, mistõttu minu tavapärane initsiatiivikus on asendunud kalapilgu ja kõneka vaikimisega!

Lendav ütles ...

Kas keegi julgeb kuupäeva pakkuda? Või annab vähemalt teada, millised kuupäevad ei sobi?

Kudzu ütles ...

Mulle sobivad nädalavahetused alati, eriti laupäeva õhtud ja pühapäeva päevad, olenemata kellaajast. Nädala sees olen suht krogi.

Lendav ütles ...

Mulle laupäevad väga hästi ei sobi, käin siis lastekodus ringi tegemas. Pühapäeva päevad aga väga hästi!

On veel kellegi midagi lisada?