neljapäev, 25. november 2010

Vanainimene teatab

Käisin jälle ortopeedi juures, perearst saatis, õlaga ikka. Õla suhtes uudiseid pole, saan jälle veidi ravivõimlemist. Aga küsisin muuseas ka põlve kohta, mis kohati kuidagi ebameeldivalt tunda on andnud. Ja - peale kiiret röntgeni sain imeilusa diagnoosi - mul on kunstlill põlve sees! Ma olen nüüd nagu polkovniku lesk. Artroosiga. Igatahes hakkan nüüd käima miniseeliku ja villaste põlvikutega, et kõik mu kauneid põlvi näeksid! Seda ilu ei või ometi varjata!

Ja imeilusate kunstroosidega põlvedega vanainimene tuletab meelde, et pühapäeval võivad kõik, kes ennast kutsutuna tunnevad, minu poole tulla!

6 kommentaari:

Kudzu ütles ...

Meie tuleksime hommikupoole - MM-il algab trenn seekord suisa veerand neli. Aga no siis ongi rohkem valgust väljas ja saab vöösid meisterdada vms ilusat!

Anonüümne ütles ...

Teatan, et toimus imeline osaline tervenemine. nyyd soovin selcielu puudujääke korvama asuda & Teile oma teeneid pakqda.
Ehk tulen, seisan ning laman ka Padja- Ning Muude Daamidele Sobilike Sportlike Harjutuste Klubi heax.
mul on 1 peen riist nimega "Pendulstiksav". Kas soovite sellega ennustamist?
K.

Kudzu ütles ...

Jaaa!

Lendav ütles ...

Morgiele ennustame sellega, ta lubas oma pildi peale ennustada!

Lendav ütles ...

Eesti keel longab. Aga küll te aru saite.

Sol ütles ...

Et sul ikka terve päev täidetud oleks, siis meie mr. K-ga tuleksime nii 3-4 vahel, kui sobib. Oleme sellised hilised venivillemid, teate : )