laupäev, 17. mai 2008

Sündis palju

Täna oli tõeliselt loov päev, sündis palju. Sündis mitmeid gupisid, õunatigusid(minu akvaariumis) ja ka mõned imelikud juhtumised. Imelike juhtumiste esirinnas on raha saamine ootamatust kohast.

Käisin täna Frugo pool Paluperas kuuri lammutuse eeltöid tegemas. Ilus ilm, meeldiv seltskond, mõned uued uudised ja ideed. Frugo on võtnud plaani kolida maale, kuu aega tagasi tal seda plaani veel polnud. Maja oli siis liiga logu veel. Nüüd on maja sama logu, lihtsalt vaatenurk on teine. Nähes kõrvalt, et teised inimesed võtavad ka raskeid otsuseid vastu, on endal kuidagi julgem. Usk hakkamasaamise võimalikkusse suureneb. Jõudu ja jaksu teile, julged inimesed! Ja veel enam jõudu teile, kel teil julgust napib!

Täna oli veel ka imeline päev seetõttu, et Kaur sai oma kauaoodatud jalgratturikiivri, mida on üle kuu aja oodatud. Mõttetu vanamees püüab mingit mõtet tekitada. Selle kõrval on rahasaadetis Matilt, kes ei võlgne mulle ikka veel midagi, kainestav. Seal kusagil Soomes teeb ta tööd, peab kolimiseplaane, saadab ikka veel raha, muretseb minu pärast. Püüab andeks anda endale ja mulle, toetab ja julgustab nendes harvades telefonikõnedes, muretseb iseenda joomise pärast. Mina ei jõua enam tema pärast muretseda, soovin talle kõike head, küll ta endaga hakkama saab kui vaja. Oma asjad võiks ta ikkagi ära viia, aga küll ta viib. Kuu siia või sinnapoole, iga asi omal ajal. Vabadus! Ja mul on järjest vähem kahju, et see suhe nii lõppes, kui ta mulle purjus peaga helistab. Mari jõudis järeldusele, et Mati eesmärk siin Elvas oligi Suurepärase Kempsu ehitamine, minu elukvaliteet on kõvasti tõusnud.

Feng shui järgi on peldik ainuke asi, mis on suht õige koha peal. Kõik muu lonkab. Parandamatult. Noh, kusagilt peab ju alustama...

2 kommentaari:

kaaren ütles ...

Tere, lugupeetav! Sinu plogi on imeilus!!! Jutt on ka t2iesti ortograahviline & heas eestikeeles.
Ei tundunud olevat midagi jubedat ega skandaalset Sinu postides, kyll aga tahax karjuda, et kogu maailma liigqrvad qlexid: Pidev 6nnetusetunne, 2revus & mure ei ole inimese 6ige seisund! Sa v6itled sellega kyll, aga kogu sinu vaimuj6ud qlubki ainult sellele v6itlusele, seeasemel et teha hoopis midagi senin2gemata ilusat v6i kasulikq...
aga yxkord paistab p2ike ka Sinu plangu taha. Kevad paneb rattad veerema & toob head inimesed j2lle kokq.

Lendav ütles ...

Tänan sõbralike sõnade eest, seda polegi nii vähe..