teisipäev, 11. aprill 2017

Õitsev radikuliit...

  ...öeldi mu Iris reticulata kohta. No läks õitsema ometi jah! Kannatus hakkas juba katkema neid seisvaid võrseid vaadates. Aga ega tagant ju ka kiirustada ei saa, loodus elab omas rütmis nagu ise heaks arvab.

Veel on õitsema läinud üks nimetu pisinartsiss.

Ja täiskuu puhul õitsesin ma emotsionaalselt seoses palgapäevaga. Selle palgaga ei ole võimalik isegi ühte päeva mitte elada. Lastele toidu- ja sõiduraha, mõned maksud ja... tühjus. Kui ma ei oleks nagu hunt Kriimsilm 10 ameti peal, oleksime ammu nälga surnud.

Kõigi mu ametite hulgas on ka eiteamille nikerdaja, seekord nikerdasin pulmakaardi. Pilti näete edaspidi, nüüd öösi ei ole hääd valgust pildistamiseks.

Ja mittetulutooovate tegevuste hulka kuulub jätkuvalt laskesport. Nädal tagasi oli Põlva karikavõistlus, sain naiste õhupüstoli harjutuses 4. koha. Väga hea mu meelest 😊


...nagu näete, kipub kevadine lillevalik siin aias kuidagi siniseks. Võrkiiris `Harmony`, kirgaslilled, tsillad, sinililled ja vastukaaluks üks pisike kollane nartsiss. Tõele au andes olid muidugi lumikellukesed ka. Aga! Juba on tulemas nurmenukud, väiksed on need leherosetid veel, aga juba on näha pisikesi õienuppegi! Rõõm!


Ah jaa, mõni aeg tagasi tõin majja juurikaid. Üks neist leidis koha akvaariumis, aga kuna ta ei olnud veel päris läbi vettinud, vajas lisaraskust. Vaesed kalad ja teod vist ei oska aimata, milline tonnaaž neil ikka veel pea kohal ripub.

 Kui juba piltide üles riputamiseks läks, siis tervitusi meie Tondult...
...ja Taga talu kassikonsiiliumilt ka. 😸 Oh, oleks meie kaks kassi ka omavahel nii läbi saaks, et lausa ühele pildile mahuksid...





8 kommentaari:

Futu ütles ...

Jajaa, konsiilium on autoriteetne.:)
Aga võrkiirised on võrratud. Kuna nad laienevad väga aeglaselt, siis olen hakanud neid täiesti teadlikult tasapisi juurde jahtima. Sügisel on aiapoodides sibullilledel tohutu allahindlus ja paki võrkiiriseid võib oktoobris saada ühe euroga.

Rahutu rahmeldaja ütles ...

Sinine on ilus :) ma naeran seda radikuliiti veel tükk aega enda radikuliite vaadates :D

Krissu ütles ...

Armsakesed! Kassikamp on ka uhke :)

MUHEDIK ütles ...

Pealkiri oli veidi rohkem kui ehmatav.
Meie radikuliidid õitsevad iga päevaga rohkem, tule imetlema

Anonüümne ütles ...

Mul ei ole enda aias ühtki radikuliiti, ei õitsvat ega muud! See ebaõiglus karjub ja tuleb seega likvideerida. Äkki nädalavahetusel?
Mulle meeldib see kelmikas juurikas. Väga põnev eksemplar.

Togram ütles ...

Väga intrigeeriv pealkiri, ma ütleks.
Kirgaslille panen enda soovide nimekirja, sest usute või mitte, mul pole aias ainumatki. See viga tuleks likvideerida.

Ja kasside konsiilium on tõesti uhke, meie austusväärne isand Woldemar teeks teistele kassidele tuule alla või poeks ise peitu kapi alla :)

mustkaaren ütles ...

Meditsiiniterminoloogiliselt oleks õigem sõna "radikulopaatia", mul oli siuke kauges nooruses enne seljalõikust ;) siit hea uus sõimusõna "radikulopaat".
Võrkiirised on vinged, sinu omad pildil väga säravad sinised.
Kassidele, jah, kevad sobib, nõustuvad isegi õues jalutama.

Tsiil ütles ...

ja laskesporti teed sa ka?! Müts maha tulemuse eest!