reede, 17. märts 2017

Meteopaat

Miks eile õhtul nii kehv oli olla? Sest hommikuks oli ilm teise näoga.

http://tervis.postimees.ee/3099825/kui-ilmamuutused-teevad-liiga

http://elu24.postimees.ee/3762095/meeleolu-muutub-vastavalt-ilmale-jaerelikult-oled-meteopaat

Mäletan juhust, mil matkasime imeilusa päikselise ilmaga Meremäele. Jõudsime kohale ja äkki tuli silmipimestav ja kõrvulikustav uni. Mina, Mari, lapsed ja Kunnus, kõik keerasime keset päeva tarre külili ja - ärkasime vihma krabina peale.

Aga kuidas nii tööl saab käia, ma küll ei tea. Ma oleks eile mopi taga hinge tahtnud heita.

9 kommentaari:

mustkaaren ütles ...

Jah, olgu madalrõhkkond neetud. Ma kõigun pilves ilmaga mõttelagedalt autpiloodil, ja selle vastu aitab ainult päikese väljatulek.

Rahutu rahmeldaja ütles ...

Ilm iseenesest mind enam ei sega aga see mingi aeg enne ilma :)

Lendav ütles ...

Muutumise aeg on raske. Kui juba paika on loksunud, läheb paremaks. Tihtipeale tuleb see muutumine nii, et ma ilmateadet pole vaadanudki, ei oska ise arvatagi, miks äkki kere terve tonn kaalub ja. Kuni õhurõhk stabiliseerub ja ma mõistan - ah, see oli see!

Anonüümne ütles ...

Tuttav teema. Madalrõhkkond on minu jaoks erakordselt väsitav, nii et muud ei tahagi, kui pikali voodis olla ja vigiseda.
Vähemasti on nüüd selge, et tegemist pole Nippuriga ;)

lepatriinu ütles ...

Minu organism töötab ka päikesepatareidega :). Sombusel ja vihmasel päeval tahaks pigem teki vaid üle pea tõmmata.

Lendav ütles ...

See Nippuri (Nibiru) kõlab juba nagu mõni lendva :D
Parem ikka meteopaatia kui Nippuri!

elfriide tramm ütles ...

mul täpselt sama lugu. aga mul vahel aitab, kui esimesed aistingud tekivad, siis kohe kiire vere käimaajamine kerge trenni kujul. hiljaksjäädes pole tolku.

Eve Piibeleht ütles ...

Mina olen ka täielik meteopaat. Terve eilse päeva vedelesin diivanil nagu poolvedel mollusk, õnneks oli võimalust. Õhtuks sain niipalju jalule, et suutsin maja ära koristada, aga siis tuli juba ka päike välja.

MUHEDIK ütles ...

Viimasel ajal akkab mind see rõhkude vaheldumise aeg korralikult mõjutama. Pole vajagi baromeetrit vaadata, eriti kehv on olemine päev enne äikest