kolmapäev, 15. märts 2017

Kiire kokkuvõte

Mis siis vahepeal juhtunud on?

Nädalavahetusel käisin koorilaagris Tõstamaal, Audru kooril külas. Tõstamaa mõisas oli väike kontsert, pärast rahvamajas koosviibimine teemal "Nõukogude naine". Audru koor oli väga korraliku ettevalmistuse teinud, puha ajalooliselt hariv temaatiline viktoriin ja lauluvõistlus ja. Äge! Ja millised kostüümid meil olid! Ahh! Ammu pole nii ohjeldamatult naerda saanud 😄 Teised tantsisid hommikuni, aga minul oli järgmisks päevaks vaja võhma hoida ja ma nii hullusti ei hüpanud, see-eest naermisega tagasi ei hoidnud.

Pühapäeval hakkasime kodu poole tagasi matkama, mina astusin Pärnus bussist välja, teised reisisid kodu poole edasi. Mind korjas peale Elva laskjate grupp, läksime Haapsallu võistlustele. Ja - ma ei jäänudki viimaseks! Naiste õhupüstoli arvestuses sain 13. koha, võistlejaid oli 17. Esimese võistluse kohta päris hea, ma arvan. Mul on kohe laksust õnnestunud hüpata üle kolmanda järgu, esimese raksuga sain teise järgu. Mina olen rahul. Kes protokolli viitsib vaadata, siis see on siin.

Aga nüüd ma lippan Muhedikemaale, sest minu aias veel lumikellukesed ei õitse. Ja sõpru on alati hea näha 😊

4 kommentaari:

isehakanud lillekasvataja ütles ...

Küll sina ikka jõuad kõike!

Rahutu rahmeldaja ütles ...

Jajah, kes teeb, see jõuab :D

Milda ütles ...

Jõudu ja kiirust ja aega, et kõigeks jätkuks!

mustkaaren ütles ...

Just, just.
Ja annaks jumal paremat ilma igasmõttes.