reede, 14. november 2014

Heinavanker

Tegin üle hulga aja raadio lahti ja mis ma kuulen! Inglihääled! Kuulakse ise ka:

http://klassikaraadio.err.ee/helid?main_id=1861583

Ma pole ammu midagi nii ilusat, puhast, säravat kuulnud... Täpselt õige asi selles pimedas niiskes novembris.

---

Läheme kooriga Kanepisse laulma. Täna. Mul on uued kingad, tahavad mind tappa. Eks näis, kuidas Tuhkatriinu oma "Made In Italia"tega koju tuleb. Ma usun, et kristallist kingad olid väga palju ebamugavamad, kui naturaalsest nahast jalavarjud. Ja Tuhkatriinu pole ma ka enam ammu. Isegi üks ta õelatest kasuõdedest mitte. Printsi ei otsi, prints on leitud, kuigi mitte päris selline, nagu kunagi teismelisena unistatud sai, see praegune päris prints on tihti palju tahmasem. Ja väsinum. Ja vanem. Ja lähedasem. Ja... Aga mitte sellest ei tahtnud ma rääkida. Miks, miks kannavad naised kõrge kontsaga kingi? Need on nagu kargud. Panevad naised peenelt õõtsuma ja ukerdama. Et neid õrnukesi ja õblukesi siis päästa saaks? Jälle see printsi teema? Ja mis kuradi pärast olen mina õnge läinud ja endale need piinariistad koju tõin? Raske küsimus. Jätan täna vastamata.

5 kommentaari:

Morgie ütles ...

Njah.
Väidetavalt tegevat kõrge konts enesetunde seksikamaks ja naiselikumaks.
Ma olen mehele vahel porisenud, et kanna ise oma kõrgeid kontsi, kui tahad. Siis on tal OMA jalgadest kahju hakanud. Aga minu omadest ei ole ve?

mustkaaren ütles ...

(Räme ja sotsiopaatne naer.)

Fideelia ütles ...

Kas su prints on korstnapühkija?! :)
Mulle meenus, et mind suunas kõrgeid kontsi kandma tädi ja olen talle väga tänulik. Kõrge kontsaga kingi on ka väga erinevaid, osad on mugavad ja osadega ongi võimatu liikuda. Ma ei ütleks, et kõrge konts on a priori ebamugav ja muudab abituks. Mulle just madal king ei sobi ja on ebamugav ka. See teema pole nii mustvalge. :)

Lendav ütles ...

Eks ta saab korstnapühkimisega ka hakkama, kui vaja. Aga eks ole ka teisi ameteid, mis mehed tahmaseks teevad. Sepatöö näiteks. Ja mu ellu on üllatavalt palju keevitajaid sattunud :)

Sõltub jalanõust, jah. Ja harjumustest ka. Mulle sobib just madal jalats, eriti pikemate käimiste puhul väsivad jalad kontsade peal kiiremini, kui kontsadeta. Armastan ka mööda võpsikuid ragistada ja seal on juba väga hea, kui raskuskese on maadligi - palju kindlam astumine on.

Fideelia ütles ...

Võpsikus on paksu talla ja tugeva ninaga matkasaapad kõige paremad. :) Täiesti madalaid ei saa ma üldse kanda, ebamugav on.