laupäev, 26. aprill 2014

Kiired ajad

Tööl on jälle kiire. Kes puhkusel, kes haige, kes uus alles välja õpetamata... Ohh. Sain eile alles enne südaööd koju, peale üle 14-tunnist pausideta vahetust - eile saabusid võistlejad suurele laskmisvõistlusele, võtsin vastu ja majutasin, nii et nina tatine. Lätlased olid Valgast saabunud koguni Eesti piirivalve eskordi saatel, sest neil Läti kaitseväe buss ja sõjaväe relvad võistlemiseks. Magasin täna 11-ni, kuigi olin lubanud sõbrannaga Lustimäele päikesetõusu vaatama minna. Ma loodan, et me selle ikka ükskord ära teeme, ega see ju viimane päiksetõus olnud?

Otsinguid (ja sealhulgas huvitavaid v naljakaid otsinguid) on blogis väheks jäänud. Täna näkkas - "otsin raseerimata naist". Palju õnne! Lugupeetud otsija raske ja tänapäeval ehk lausa võimatuna näiv ülesanne on sooritatud! Leitud! Aga mis lugupeetud otsija selle infoga peale hakkab, ma ei tea. See raseerimata naine hoiab oma raseerimata sääri ja muid kehaosi kiivalt iseenda ja kallima päralt.

Kõik une- ja töövabad hetked olen viimastel päevadel pühendanud pildistamisele, kui momendi aega leian, panen ka siia midagi üles. Pakatav kevad!

1 kommentaar:

ritsik ütles ...

Sümpaatne mittetaim ootab vee all kosilast :)