reede, 26. aprill 2013

Sahmerdaja

Kiired ajad. Tulevast kolmapäevast algavad siin puupäevad. Sel korral on kõik kuidagi eriti viimasele hetkele jäänud, me polnud veel kuu aega tagasigi päris kindlad, mitu inimest kutsuda saame (rahastajad venitasid oma jah-sõnade ja numbritega) ja kolm nädalat tagasi otsustati tõsta metsatuba (mille jaoks me kujusid-pinke hakkame tegema) linnametsast siia lasketiiru territooriumile. Mis tähendas, et alles eile öösel me lõpetasime Mariga uute ideekavandite joonistamise - vanad olid mõeldud teise kohta ja sellisena siinsele maastikule nii hästi ei sobinud. Milleks kavandid, küsite ehk, igaüks on ju ise nii lõpmata suur kunstnik? Aga sellepärast, et meil on vaja terviktulemust, mitte kümne skulptori eklektikat. No ja nii targaks oleme nende aastate jooksul küll saanud, et teame, mille tegemine kellelgi just kõige paremini välja tuleb ja nii me ka ette joonistame. Igatahes on siia oodata (avamiskuupäev on veel määramata) kaunist metsatuba, mis on skulpturaalsete metsa (looma-, taime-) teemaliste pinkidega vabaõhuauditoorium - kontserdisaal. Meie Mariga teeme ka kumbki 3 pinki. Arvata on, et saame veel tükk aega "peale tunde" siin käia, talgute 4 päeva jääb ikka väga lühikeseks, kui samal ajal on ka teistega suhelda vaja, näpuga joonistel järge ajada ja. Ega me pole kumbki ka talv otsa saagi kätte võtnud.

Metsatoa kavandid paneme homme või ülehomme Elva Linnaraamatukokku näituseks üles, linnarahvas võiks ometi teada, mis on sündimas. Näitus jääb avatuks mai lõpuni. Panen siia ka ühe Mari joonise - see on üks hullumeelsemaid kavandeid, laud ja 2 tugitooli lavale esinejate tarvis.

---

Pagan, see on pdf kujul, ma ei oska ümber teha ja blogger keeldub seda vastu võtmast... Teil tuleb näitusele tulla... Või, veel parem, siia saagijaid (ja mind!) vaatama. Me oleme siin puru tekitamas esimesest neljanda maini.
---

Homme lähme Marile saagi ostma, ülehomme tuleb mul matkahooaja avaüritusel jälle matk teha (Väike Väerada ikka) ja arvatavasti pühapäeval nokime Mariga saagijatele ja sponsoritele meeneid teha. Esmaspäeval olen tööl, teisipäeva õhtul saabuvad esimesed kujutegijad kohale...

Kaaren, mul on sulle reserveeritud paar tunnikest kas homme, ülehomme või pühapäeval. Nii kiire mul ka ei ole, väike mudimine oleks meeldivaks vahelduseks, käed juba sügelevad.


Kommentaare ei ole: