laupäev, 13. oktoober 2012

Esimene mulje

Telestaari välimus jättis pisut soovida. Juuksed karjumas juuksuri järgi, nina nagu tislerikirves, kõrvad kui kapsalehed, ürgsed metsikud kulmud varjutamas suuri (pisut paistes? või ma olen kogu aeg selline?) silmi... Aga ega väga viga ka polnud. Inimlik. Käsi suutsin seekord enam-vähem paigal hoida (ühel videokoolitusel olin lausa jahmunud, kui tuuleveski ma olin), näomoonutusedki jäid normi piiresse.

Aga hääl... selle ma võtaksin! Oih, muidugi, mul juba ongi see olemas :)

---

Saade ise oli täiesti vaadatav. Mulle isiklikult meeldis meie saatepool isegi rohkem, kui Tuhala jupp.

Reklaamist sain ma aru, et Taevaskoja ja Kirna mõis tulevad ka samas saates näitamisele, aga ju need on siis järgmises osas.

---

Vaatasin järgi, on juba netis nähtav: http://www.tallinnatv.eu/index.php?id=3023

7 kommentaari:

konn, lendav konn ütles ...

Täitsa tuntav:) Eriti meeleolukas oli kaherattalisel kaadrisse sisenemine!

Lendav ütles ...

Mina ole iks mina, nagu mu vanaema öelda armastas.

Tegelikult võeti see esimene jupp filmile viimasena, ma kimasin rattal võttemeeskonnale järgi (nemad sõitsid autoga ikka tänavat mööda, mitte metsast).

Huvitaval kombel on pilt üsna päikseline, kuigi vähemalt pool aega sadas kerget uduvihma. Kinupildi sees saab imesid teha!

Enrico ütles ...

Jeh, sain ka lõpuks siis Jaagupi-Surma loo lõpuni kuulatud 8).Jutuvestja kah päris asine, noh, äratuntav, tulevikus võib oma saategi teha, kui kõik puud on ära rikkunud 8).

Lendav ütles ...

Enrico? Sina? Ikka see õige Enrico? See, keda mina tean? Ja sa siiamaani ei teadnud päriselt, mis muinasjutu tegelasi saagisid? :) No tore, siis ei ole saade mitte ilmaasjata tehtud!

Lendav ütles ...

Aga kui sa oled ikka see Enrico, keda mina mõtlen, siis puude rikkumisega tegeled sa ise ju samamoodi - hulleminigi, kui mina. Ma võin sinu rikutud puude kohta terve saatesarja teha.

Enrico ütles ...

8) Keegi läks nüüd ähmi täis 8). Viimane kord läksime lausa ,,Head aega" ütlemata lahku ja mina rikun ikka neid puid mis teistest üle kipub jääma...

Lendav ütles ...

Kui nüüd õnneks läheb, on Elvas järgmisel kevadel jälle hunnik puid, mis teistest üle jääb ja sulle närimiseks saab. See oleks sobiv üritus, kus alustuseks headaega öelda (Varbola võlg) ja siis rõõmsasti tervitada. Ja võibolla saab telepurgi sissegi (selleks tuleks meid küll neljaks kokku panna, ega muidu ei mahu, nagu Karlsson ütles).