neljapäev, 25. oktoober 2012

Väike Väerada Elvas

3 kommentaari:

Metsamoor ütles ...

See rada Sind vist esmalt minu juurde tõigi, või mind Sinu:) Väge kuhjaga!

Hundi ulg ütles ...

Tänu Sinule nägin nüüd esmakordselt üht näidet TTV saadetest. Minu jaoks oli saade natukene rabe. Ei tekkinud tervikpilti teerajast. Kuid selle kompenseerisid meeldivad esinejad ja toredad munasjutud. Kui palju skulptuure seal kolmel kilomeetril tegelikult on?

Lendav ütles ...

Kokku on skulptuure 36 kohas, mõnes kohas ka mitu, nii et 40 kuju ligi.

Saade, jah, tekitab kohati pisut küsitavusi. Minu jaoks on pisut segaselt kokku pandud Reeda jutt, aga ma tean ka, miks ta niiviisi rääkis. Ta on ju teadlane. Olgugi, et võimekas ravitseja ja erakordse loodustunnetusega - ta ei saa seda külge avalikult välja näidata. Ja nii ta siis räägib sellest, mida on võimalik aparaatidega mõõta. Reeda jutt on ka esmakordselt tema loengul viibijale kohati keeruline kuulata. Mina olen tema seltsis kümneid ja kümneid tunde olnud, olen ammu harjunud. Küllap esoteerikast ja teadusest koos usaldusväärselt rääkida ei ole lihtne ja ega kogu seda materjaligi vist lihtne kokku lõigata olnud.

Tervel rajal me võttegrupiga ei käinudki, läbisime ehk kõigest veerandi sellest, aga see-eest ühe mõjuvaima ja atraktiivseima lõigu.