esmaspäev, 11. juuni 2012

Viimane

Täna on viimane tööpäev, siis tuleb tervelt 2 (kaks) nädalat puhkust! Homme õhtul tulen küll korraks veel siia Lionsitega vibu laskma, aga see on naljategu. Ma nüüd kohe ei teagi, mida tarka ma selle 2 (kahe) nädalaga peale hakkan! Võibolla puhkan.

Puhkan niiviisi aktiivselt. Sae ja pintsliga.

Lõbustan ja lohutan ennast iga nädala alguses Akasha kroonikatega. Need annavad lahkelt ette teada, mis tuleval nädalal oodata on. Natuke nagu horoskoobi moodi, aga mitte päriselt. Käesoleva nädala kroonikad kinnitavad, et on informatsiooni liikumise nädal, tasub tähele panna uusi ideid, kõrvalt kuuldud lausejuppe ja igasuguseid muid märke - neist võib saada olulist teavet. Ja mis mul täna juhtus! Mulle kingiti kogemata kombel trummipulgad, täiesti kasutamata, kenasti hikkoripuust ja puha! No mina igatahes kavatsen seda võtta küll olulise informatsiooni ja järgimist vääriva märgina - kui saabuva puhkuse ajal korralikult trummi ei mängi, on see raisatud aeg.

Akasha kroonikad tuletasid kohe muinasjutte meelde, linnukeele oskamist ja pääsukeste ehk ronkade omavahelisest jutust kuuldud tarkusesõnu ja õpetusi. Niisiis - kõik see mees linde kuulama! Ja kui linde pole käepärast võtta, kõlbab ka naabrimees! Tänapäevases infoühiskonnas ei tohi ühtki piuksu, säutsu, trillerit ega kädinat (või naabrimehe puhul röginat) tähele panemata jätta!

Akasha kroonikatelt veel see kild (minu interpretatsioonis), et kui sel kuul tunned, et maailm sõidab sinust teerulliga üle ja kuidagi ei saa järje peale, siis on kõik korras, nii peabki olema! (See sõnum on nüüd siis konkreetsele inimesele, kes sel kuul töökohta vahetas). Võta siis teadmiseks, muretsemiseks pole põhjust! Kõik on kõige paremas korras!

1 kommentaar:

mustkaaren ütles ...

Niisama, informatsiooniks - hikkoripuud austasid v2ga vanaaja indiaanlased p2hklite ja k6va puidu p2rast, puul olnud ka hea vaim.
Rohkem ei m2leta, aga see olemasolev inf tekitab 2hmaseid talvevarude-teemalisi m6tteid...