neljapäev, 7. juuni 2012

Töö tegi ahvist...

Järgmisel esmaspäeval on viimane tööpäev enne kahenädalast puhkust! Hurraa! Siis ma saan ennast teistmoodi (loominguliselt) surnuks töötada!

Praegu (suvel) tundub siin leti taga istumine jubeda ajaraiskamisena. Selle asemel oleks mul vaja joonistada (on konkreetne tellimus) ja maalida (võibolla läheb joonistuse asemel hoopis maal kaubaks) ja saagida. Majapidamine on ka hullult käest ära, aga selle peale ma oma energiat ei raatsi hetkel raisata. Küll tuleb ka majakoristuse aeg - mõni vihmane ilm vms. Kapid vaja sorteerida, lapsed on ka kindlasti nii palju kasvanud et... Mis sinna kappi asemele pannakse? Algul jääb kapp tühjaks ja siis kuluvad viimseni ka need räbalad, mis seljas on. Kapis peab midagi olema! Ja kui kass on kapist omale koopa teinud ja magab seal, siis sellest on vähe.

---

Nüüd ma tean, miks mul nohu on - ma lihtsalt valmistusin tööle tulekuks! Siin oli täna ummistunud solgitorude lahti uuristamine ja üksiti toimus ka settekaevude tühjendamine või kuidas seda nimetataksegi. Teised kurdavad aroomide üle, mul pole häda midagi :)

---

Osta.ee-s ringi kolades (kõik töö huvides, mis te siis mõtlesite!*) sattusin kuulutuse peale, kus müüakse !!! Vana metsavahi osad !!! Esimene mõte oli küll, et pakkumise võiks teha Morgie töökohale, Eesti Tervishoiu Muuseumile. Et millised osad ja kuidas mumifitseeritud? Aga ei olnudki sellised osad... Metsavahist oli aegade jooksul järgi jäänud ainult mõned tükid villast riiet ja plekikillukesi...

*Ostas kolan sellepärast, et pada oleks vaja. Siia, tööle. Pada (puukuju juurde integreeritud) oleks rahapada, kuhu lahked inimesed saaksid annetusi kõlinal ja krabinal poetada. Rahapada, see kõlab nii... rikkalt!

---

Aga see neetud programm, uus, see tuleks õhku lasta! See on sitt ja vaesus! Mis tähendab, et ma ei saa tagantjärele isegi parandusi teha!? Mis tähendab, et keegi on heas usus sisestanud tulevase ürituse hüpoteetilised andmed ja ma EI LEIA KOHTA, KUS NEID ÕIGEKS MUUTA? Mis tähendab, et kui eile on midagi tegemata jäänud, kui midagi on jäänud järgmise kuupäeva sisse (alates südaööst), siis seda ei saa enam muuta, ei saa inimesi tagantjärele sisse registreerida?! Hirmus vägivaldsed mõtted käivad mu peakeses ringi. Tahaks kellelegi kõrvitsa sinnasamusessegi pimedasse kohta toppida. Kellelegi, kes selle jama eest vastutab. Hirmus hammastekiristamine kostab siitpoolt praegu! Kui see jama siin ei parane, siis... ma ei tea. Sellega ei ole võimalik niiviisi töötada, nagu oleks vaja! Kas töölkäimine tähendabki peaga vastu seina jooksmist?! Ikka ja jälle?! Ja uuesti? Et äkki tuleb seina sisse auk ja saab läbi sinna, kuhu vaja, sest ehitaja pole märganud seina sisse ust ega isegi mitte akent teha?

Või on see siis tulnukate või illuminaatide vandenõu, teevad vaeste majutusasutuste töötajate peal inimkatseid, et kuidas sihukesele lollusele vastu peavad?! Millal juhe kokku jookseb, kuidas siis käituvad, kui kergesti on mõjutatavad ja juhitavad?

Andke mulle kirvest!

1 kommentaar:

mustkaaren ütles ...

Inimesed, kes kirjutavad/paigaldavad sittu tarkvarasid, saavad enamasti sellest ikka aru, et nende tarkvara p6hjustab reaalseid rahalisi ebamugavusi v kahjusid. Seega, kui teie arvutis mittet88tav tarkvara t6esti h2irib t88 tegemist, siis on see ka rahaliselt kahjulik. Huvitav, kas antud m6ttek2igu arendusi saax kasutada mittet88tava asja parandamisex v v2lja vahetamisex.