teisipäev, 7. juuni 2011

Uudiseid

Laskespordinädal on nüüd selleks aastaks möödas. Mul õnnestus peaaegu kõigil võistlustel ka osaleda, midagi ma ka võitsin, aga täpsed tulemused on veel kokku löömata.

Kõige rohkem võitsid kihulased, kes tahtsid süüa ära nii ihu kui hinge. Viimasel päeval tööle sõites jalad niiiii sügelesid, et plaanisin minna juhataja kabinetti ja südantlõhestava häälega paluda: "Aita mind minu ihu ja hinge hädas! Anna viina!" ja siis mõne hetke möödudes lisada, et kublad jalgadel sügelevad. Aga juhatajat polnudki kabinetis, nii et pidin selle viinatilga tema kapist varastama. Pärast tunnistasin küll selle üles, juhataja ainult naeris ja ütles, et siis on hästi, kui sellest abi oli. Ta juba teab mind liiga hästi ja nii on hirmus raske nalja teha...

Täna oli vilets päev. Algas küll ilusti, romantiliselt parmudega võideldes, aga õhtu läks käest ära. Armas kaastööline jäi kõhutõppe, nii et tormasin teda asendama ja laulukoori (kus peeti kahe kuu sünnipäevi!) ei jõudnudki. Siis helistas Raivo, kes on Härjapõlvlaste kaitseala ja turnimiseraja ehituse juht. Raivo ise oli masinat parandama sõitnud, aga tema kõige noorem tööline oli siit tsikliga sõitma läinud ja - hunnikusse lennanud. Murdnud erinevatel andmetel üks kuni mitu luud, tsikkel on absoluutselt kasutuskõlbmatu (kutt ostis selle 3 päeva tagasi). Organiseerisin siis tsiklijäänuste kiire siiaveo... Poisi viisid abivalmis külaelanikud õnnetuskohast Tartusse paikamisele.

Ja just enne sõitu olin vaadanud kuti otsa, see säras nagu hernes, vaatasin teda ja masinat ning mõtlesin, et ükskord tuleb see päev, kui mina ka... Nüüd on äkki üsna kõhe. Noh, roller äkki? Selline väiksem, aeglasem... Tiristaksin vaikselt 15 km/h maanteeääri pidi ja kui ümber kukuksin, siis pääseksin paari sinikaga?

Kahtlane värk. Aga noh. Elamine on üldse üks ütlemata ohtlik tegevus. Tee mis tahad, ikka kipub surmaga lõppema, venita kasvõi 100 aastat, aga sellest mööda ei pääse...

---

Praeguse seisuga on teada, et kutil on ainult kämblaluu murd. Igaks juhuks on veel päevakese haiglas jälgimisel.

2 kommentaari:

kaaren ütles ...

Höhö. Qst te nii imeliselt osavõtlikke arste, kylaelanikke jt leiate? Mul on terve elutäis, juba 36 kaunist aastat absoluucelt muusuguseid kogemusi.
Keegi tark vanamees on öelnud, et iga asi on hirmus... enne selle toimumist. Head murevaba, olgugi et hirmsat elu meile kõigile!

Morgie ütles ...

Selline Roller näiteks:
http://margariin.blogspot.com/2011/06/ma-nagin.html
onjä.
Sellisega ei peaks tingimata sõitmagi, niisama ka ilus vaadata, las seisab aianurgas. :P

------
Kuramus, mul on juba pikemat aega tunne, et blogger või google loeb jooksvalt kirjutatavaid kommentaare ja postitusi. Näiteks pakub su blogi mulle praegu turvasõnaks:
raviruie.