esmaspäev, 21. märts 2011

Kevad

Täna algas kevad. Ja see tuli sellise ränga (pealtnäha täiesti põhjuseta) masendushooga, millist pole päris ammu olnud. Nüüd on juba inimese tunne. Põhjused hakkavad ka ennast ilmutama. Arvata võib, et tuleb midagi muuta. Mida täpsemalt, ei tea veel.

Eks aeg näitab.

Anna aega.

2 kommentaari:

Sol ütles ...

See on küll keeruline, kui tuleb midagi muuta, aga ei tea mida. Ma loodan, et tead vähemalt, kuidas muuta.
Üks mu sõber ütleb ikka: "ma ei tea, mida ma tahan, aga ma tean, kuidas seda saada".

Lendav ütles ...

Ma tean küll, mida ma tahan, aga mul pole õrna aimugi, kuidas seda saada... Praegu tundub, et ma oskan suurepäraselt saavutada neid eesmärke, mida mul üldse vaja pole, mis mõnel puhul on lausa kahjulikud. Järelikult tuleks suunda muuta. Aga mille suunda ma muutma pean? Mõistatus on mitmetahuline, nipiga ja keeruga, nagu vanarahva ütlemisedki.di