teisipäev, 8. märts 2011

8

Peale seitset tuleb kaheksa. Märts.

Sain üle ootuste palju lilli - kaks esimest ostsin endale ise, sest kes on mulle kõige lähem ja kallim inimene, naine pealekauba? Mina ise! Ja siis sain veel erivärvilisi tulpe töökohast ja kallimalt. Mida on kõike kokku rohkem, kui ühelgi varasemal naistepäeval. Võibolla olen ma rohkem naine, kui enne?

Lilled on ilusad. Ma pole kunagi seda tähtsaks pidanud, kas lilli tuuakse, või mitte... Aga ikka on ilus lilli saada. Eriti naistepäeval, kui lilled on rohkem kevadekuulutajad, kui ükskõik millisel teisel tähtpäeval.

Kaunist naistepäeva meile kõigile, ka meestele! Et meie elus oleks ilu, rõõmu ja soojust, et me oskaksime seda hinnata inimesi enda ümber ja ka seda, kes me ise oleme - olgu siis naistena või meestena! Olge tervitatud!

2 kommentaari:

kaaren ütles ...

Ei saa naistepäeval Naine ega mardipäeval Mart nurgas kygelda ega oodata, kunas talle siis see 1 x aastas pyha lilleõieke v pekitykike kätte surutaxe, et siis unustatuna edasi kygelda.
Muidugi tuleb oma häädest kylgedest ise teadlik olla ning vajadusel teistele meelde tuletada.
Smelo, tovarishtshi, v nogu! Ta sdraavstvujet denj zhenshtshin!

webxan ütles ...

Masendav! Mulle ei toodud ainustki lille. Tõsi, ega ma neid just ei söö ka...