kolmapäev, 12. september 2018

Vanaks jäänud, palju lobisema hakanud

Panin krokodillikuu postitused mustanditeks tagasi.

Ühtlasi mõtisklen, et olen siin juba üle 10 aasta kirjutanud. Võiks keskkonda muuta. Näiteks wp-s on parooli võimalus, saaksin "kiri sõbrannale" postitusi justnimelt kaugete (ja lähemate) sõprade ja sõbrannadega jagada. Minusugune grafomaan ju vait olla ei suuda, eriti kui on kolleege vaja kiruda vms.

Aga ma mõtlen veel. Kahte blogi ka pidada ei viitsiks, ma tean ennast küll. Samas tehtud töid tahaks ju ikka avalikult jagada. Oh ütle armas poepreili, mis ma nüid tee, kas ma paikan Mihkli vana padjapööri ää ja ostan Miinale uie või paikan Miina vana padjapööri ää ja ostan Mihklile uie padjapööririide? Ütle nüid, armas poepreili, mis ma piaks tegema?

5 kommentaari:

Kaamos ütles ...

Seilasime, teame. Endal oli terve eelmine aasta kuu krokodillis ja ega ta sealt päris välja pole ujunud siiani. Vägagi tõenäoline, et ei ujugi.
Olen isegi wp-sse üle kolimist kaalunud, kuid sentimentaalsetel põhjustel on jäänud, nagu on. Kiindumus (blogisse) on reaalne asi, olgu, et vanu asju enam alles pole, on kusagil mälu lõpututes urgudes peidus emotsioonid tosina aasta tagusest algusest. Kolakoguja mõtteviis - töötab ju veel, mis tast ära visata.

algusestpeale ütles ...

WP on tore, sest saab postitusi parooli alla panna, aga … fotosid üles laadida ainult piiratud koguses. Edasi hakatakse nuiama, et sa raha eest mingi vingema variandi ostaksid. Nii et ma soovitaksin ikka blogerisse jääda. Ja edasi kirjutada, sest tahaks sinu tegemistega kursis olla.

Lendav ütles ...

Edasi kirjutama jään ma ikka, praegu kaalun varinati, et siia panen ikka rohkem pilte (saagimistest jms) ning üldisemat, avalikkusse sobivat infot, aga oma väikseid mõtteid ja juhtumisi jagan pigem valitud seltskonnale mujal. Olen siin üldse viimastel aastatel ennast kõvasti tagasi hoidnud, pole paljustki julgenud kirjutada. Enamasti ainult vihjamisi, nii et kes on minuga tuttavad ja mu eluga parmini kursis, saavad aru. Eks ma annan teada, kui uus nurgatagune valmis, kuhu sõpru kohvi jooma (lugema) kutsuda.

Triks ütles ...

Ma täitsa võõras, aga käin ka lugemas. Emotsioonid annavadki blogile värvi. Aga mõistan Sinu dilemmat. Ootan pikisilmi majaehitsmise lugusid. Ma ise rohkum lugeja kui pildi vaataja. Edu Sulle!

Tsiil ütles ...

draftimine tagantjärele on täitsa mõistetav, aga kuu krokodillis on nüüd minu sõnad ehulgas kindlal kohal :)
ärgu kolitagu Wordpressi, sinna on tyytu sisse logida ja kirjutatagu ikka edasi.
kommin vähe, aga loen küll ja mulle su stiil meeldib. Toob kohe elusa sinu silme ette :)