pühapäev, 10. detsember 2017

Kõik ei ole veel kadunud

Kui kellegi on vastupandamatu soov saada osa minu ja Lagle näitusest (ja avamisest!), siis on see täiesti võimalik. Näituse saime üles, aga avamise lükkasime edasi lausa neljapäevale (14.dets), sest siis on ka raamatukogu juhatajal aega reklaami teha. Ühtlasi on võimalik osta meie tehtud pudinaid (mitte küll otse seinalt, vaid meil kaasas olevast kohvrist). Kellaaeg on veel pisut segane, kella viiest oleme juba täiesti kindlasti kohal, aga võibolla ka kella neljast ning raamatukogus kindlasti kella seitsmeni.


Aga muidu - lumi sulas peaaegu ära ja minu lumerookimisving oli pisut enneaegne. Ärge pange tähele.

Kolmapäeval käisime Rahmeldaja, tema kaasa ja Laglega Kimmo Pohjoneni kontserdil. Kuidas kirjeldada kirjeldamatut? Ma vist ei püüa parem. Aga kui ta veel peaks kunagi lähikonnas kontserti andma, nui neljaks lähen. Muusika ja etendus, mis ei mõju mitte peaaju mõistmisvõime tõttu, vaid otse seljaaju kaudu. Ma olen siiamaani ühtejutti õnnelik 😊

Eile käisin Narvas laskmisvõistlustel ja saavutasin tagantpoolt kolmanda koha. Ei, ei olnud 3 ega 5 laskjat ainult, ikka rohkem, Nii et arenguruumi mul on. Laskmine ise oli seekord natuke ärev (eks see kuigivõrd ka tulemuses kajastus), sest minu püstol otsustas hakata viimase nädala jooksul susisema. Ei pidanud enam õhku sees. Läksime siiski kohale, et ehk Narva relvameister leiab vea ja parandab. Ja mul on ju võimalik õhupüstolit alati ka viskerelvana kasutada 😁. Tulejoonele sain siiski laenurelva Reijo käest ning nappide proovilaskude jooksul pidin jõudma selle enda silma järgi parajaks kruttida. Ei pidanud märklauda vana katkise püstoliga loopima ja sain enda arvates antud tingimustes siiski rahuldavalt (hinne 3) hakkama.

Mis siis veel? Katleia õitseb. Presidendikäpp `Nelly Isler` õitseb. Jõulukaktus punnitab järjest nuppe avada. Akvaariumis on tekkinud mõnus džungel, varsti peaks vist kärpima hakkama. Eriti võimas on veesõnajalg, kelle lõpmatu nälg ja kasvukihk sõi musta habevetika eest toitained ära. Teod on ka muidugi abiks olnud (aitäh, Kadri!). Kadrilt saadud punane nimetu taim kasvab ilusti ja annab kenasti kooslusele värvi, teisedki tema saadetud tunnevad ennast hästi. Erakordselt hästi tunneb ennast ebay kaudu tellitud sammal, mis pidas vastu ümbrikus(!) 3 nädalat ümber maailma rändamist. Vajab ka juba kärpimist ja ohjeldamist, sest on kasvatanud üllatavalt pikad võrsed ja tahab omast nurgast akvaariumi vallutama hakata.

Pilte peaks ka lisama, aga fotokas on hetkel Lagle käes jälle. Kui pildid kätte saan ja veidi aega on, siis näete mu džunglit.

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Juba näituse pealkiri on nii hea! Ja ilusad-ilusad ehted :)

mustkaaren ütles ...

Just, nagu tardunud aeg, muinasjutulised. Teil on võluvõimed ;)
Meil on suuremad hunnikud kõik alles, ootan põnevusega lisa.

Futu ütles ...

Palun näitusest pilte. See saab kindlasti väga ilus olema. :)

Tsiil ütles ...

naudin su teksti! Nii värvikas :)