reede, 4. august 2017

Tulid kolm neidu kolmelt poolt

Esimest neiukest olete te juba näinud. See on see kakkudega. Nüüd on talle seltsiks tulnud Loomahaldjas (siili, orava ja põdra seltsis. Põdra sarved said natuke lahjad, aga mis teha, puu ei andnud rohkem välja) ja Lillehaldjas (kannikeste, meelespeade, imelillede ja sõnajalaõite seltsis).

 Kujud on umbes 2.10-2.20 kõrged. Loomahaldja läbimõõt 65-70cm, lillehaldjas 75-80cm.





 Õitsev sõnajalg.
 Töö oli ränk, olin sunnitud oma tütre lausa appi võtma, sest üksi oleksin vist neid neiukesi poole augustini teinud. Käed (ja selg ja jalad ja kael ja õlad ja... jätka ise loetelu) väsisid vahepeal nii ära, et ma juba lausa imestasin kõva häälega, miks me seda teeme?! Sest see meeldib meile, vastas Lagle. Jahhh.... Tark laps. Nii on. Isegi, kui ma olen juba sunnitud igast töötasust kindla protsendi kulutama massaažidele ja randmetugedele ning muudele tervist hoidvatele ning taastavatele abivahenditele. Sest vaatamata valusale väsimusele on rõõm tehtud töödest nii suur, et kaalub kõik muu üles.

Tulge Veeriku parki, kolm neidu ootavad teid!

Tahaksin siia lõppu panna veel mõne pildi õitsevast mandžuuria elulõngast, ägedatest punastest mitmekorruselistest monarda-tuttidest, puhkevast siilkübarast, punasest angervaksast... aga no ei ole pilte teha jõudnud ja juba ongi öö, taskulambi valgel on ka nadi pildistama minna. Eks siis järgmine kord - kui ma just vahepeal jälle kõik valge päeva tunnid kusagil saepuru ei tee.

6 kommentaari:

Rahutu rahmeldaja ütles ...

Need on nii ilusad neiukesed, et armu või ära. Saepurutegija ise on ka :) ja lapsed peavadki vanematest targemad olema ;)

mustkaaren ütles ...

Šee oli šeda väärt, ytles Vanamees. ;)
Inimene peab vahest mõne suure asja ka tegema 😁 vägevad ja ilusad kujud on, tubli oled.

Ise Hakanud Lillekasvataja ütles ...

Imelist tööd ikka teed,

Eve Piibeleht ütles ...

Kolm imekaunist kuju taas sündinud. Kahju, et see Veeriku park minust nii kaugele jääb.

MUHEDIK ütles ...

Võrratud haldjad. Tartu on nüüd kohe poole rikkam

Anonüümne ütles ...

Haldjaid pole kunagi liiga palju :) Tõesti vägev töö, ja nii äge, et Lagle on juba tubli vigursaagija.