teisipäev, 2. veebruar 2016

Paranormaalne nädalavahetus

Nädal tagasi nägite veel talvepilte. Lumega ja puha. Uskuge või mitte, aga sellest lumest ei ole enam kuigi palju alles. Kas me sel talvel härmatisepilte enam saamegi, kes teab.

Laupäeval oli meil koorilaager, Audru omadega koos. Võtsin sinna ka fotoka kaasa, aga seal ei olnud pildistamise tunnet. Mis sest praekapsast ja noodilehtedest ja... Ja saun ja paranormaalne paarti (st pidu) hommikuni. Aga õnneks oli teisi, kes ikka klõpsida viitsisid.
Parapaarti
Uskuge või mitte, aga me siiski laulisme ka. Päriselt.

Olümpiaks riietunud aktiivses liikumises seltskond :D

Registreerimislehega ei või nalja teha. Kõige sobivam lahter tundus olema "kindel ja kontrollitud mees", ja mis te arvate, kus oli öösel ainus vaba voodikoht mulle? Meeste toas. Aga ma ei lasknud ennast heidutada, kindlalt ja kontrollitult norskasin nad kõik üle!

Peale tõsist tööd uute lauludega oli teemaks (para)olümpia, aga kahjuks oli kõik lumi ära sulanud ja poris me siiski võidu suusatama ja kelgutama ei hakanud. Tuli leppida tubaste tegevustega - porgandi riivimise võistluse jms vallatustega. Paranormaalset meeleolu jätkus kella viieni hommikul. Isegi mina, kes ma olen ema sõnul lapsest peale olnud "nõid kontjalg", oma klassis igasugustes füüsilistes kehalistes tegevustes viimane ja tantsupõrandal... lihtsalt ei ole olnud, murdsin lahti oma tavapärasest tardumusest ja kargasin ning vehkisin kõigi jäsemetega kõigest hingest. Märkasin küll kohati mulle suunatud väga suuri ja imestunud silmi (ei tea küll, miks?), kuid ei teinud neist väljagi. Hommikul olid põlved trepist käies pisut kanged, aga muu kere kerge. Rohkem karglemist ja vehklemist! Ei siis vanadus niipea ligi tüki!

Pühapäeva lõunaks sain koju. Sealt haarasin Lagle kaasa ja läksime Tartu Botaanikaaeda. Põhiliselt tegi pilte Lagle. Las õpib ja harjutab, tal on koolis nüüd fotograafia tunnid :)




Tervitused ja lehvitused :)



Mmmmillised kakud!


Seda veenusekinga mul veel polegi!



Seda ontsiidiumi ka mul veel üldse pole!

Õues on veel kapsaid

Kodus aga elatakse pidevalt seljas
Kokkuvõtteks. Olin koorist pool aastat pausi pidanud, tagasiminek oli väga mõnus :)
Ja botaanikaaias peaks tihedamini käima.

7 kommentaari:

Rahutu rahmeldaja ütles ...

Sul oli igatahes igatepidi igatmoodu lõõgastav ja hariv nädalavahetus :D

mustkaaren ütles ...

Sellised peod, kus saab rahumeelega ilma häbenemata põlve lõdvaks lasta, on inimesele väga vaja. Seda yrgset, tsivilisatsioonikoorma ja sotsiaalsete normide poolt puuri pistmata rõõmu, kui täpne olla. Lahe pidu!
Botaanikaaias on alati tore, ja aitäh mitte ainult informatiivsete, vaid kl mitmete kuntstiliste piltide eest. Loodan ka varsti sinna sõuda. Milliseid toredaid kohti ikka maamunal on.

Morgie ütles ...

Lase veel kits kärneriks... see tähendab, teatud isikud botaanikaaeda. :P

Köögikata ütles ...

Mõnna, just minu maitsele nädalavahetus!

MUHEDIK ütles ...

Nii tore, kui igapäevase rutiini sekka mõni lõõgastav ja vallatu paarti satub.
Ja veel toredam, et meil on varsti oma fotoõpetaja käepärast võtta :)

Jah, BA-s peab käima. Pikalt ja tihti

Futu ütles ...

Muljetavaldav nädalavahetus.:)
Selle paksu soomusja küütleva lehe pilt on hea. Võib lausa tunnetada ta nahkjat struktuuri.
Kõige armastusväärsemad kassid elavadki seljas, maast ju ei ulata soosingut avaldama. Kui võtaksin Bondi õlale, siis ta arvaks, et ma olen kas lolliks läinud või tahan kakelda. Härra Tibu aga tuleb ise kraeks kui on vaja eriti moos olla.:)

Eve Piibeleht ütles ...

Ma ausalt öeldes tunnen sellest puudust, et pole pikki aastaid ühtegi enese väljaelamise pidu olnud. No mis pidu sa pead, kui igal õhtul murrab kell kümme uni maha.