reede, 26. detsember 2014

Vanad võlad vana aasta sees...

Kandiline molu on üsna ümmarguseks tagasi tõmmanud. Rohud toimivad. Kui nüüd lõpuks oma hambaarst ka jõulupuhkuselt tööle tuleks, oleks veel kenam. Võlga iseenda tervise ees ei anna vist kahjuks sel aastal enam kinni maksta.

Helistas kunagine tuttav, kellele hulk aastaid tagasi lolli peaga allkirja andsin. Ütles, et võlg olla makstud, käendaja ei pea enam muretsema. Ma ei suuda päriselt uskuda. Peaks kuidagi kontrollima. Aga vist ei saa enne esmaspäeva (või on haridusministeeriumil ka jõulupuhkus uue aastani?).

Sain täna kätte ühes projektis osalemise eest meened - tassi ja kenasti raamitud tänukirja. Töö tegin 2 aastat tagasi, objekt avati aasta tagasi. Saagisin mulle ette näidatud surnud puudesse magavad unehaldjad, läinud kevadel tulid 2 neist tormiga maha. Nüüd siis veel mingi tass...? Aga aitäh ikkagi!

Lõpetasin ammu lubatud õmblustöö emale, veel üks väike võlg makstud.

Võlgu on veel. Lastel kooli ees, minul sõprade ja sugulaste ees. Väike võlg on ka panga ees, töökohavahetus ei läinud just ülearu lihtsalt ja kergelt ja kiirelt. Endale olen ka võlgu. läinud aastal alustatud kampsuni, uue tekikoti õmblemise ja muud nipet-näpet. Olen võlgu ka kitarri-ja trummimängu, pillid on kohati üsna unarusse jäänud. Ja enda tervisele olen võimlemist ja muidu tervislikku liigutamist võlgu.

Kokkuvõttes pole siiski väga hull pilt, kõik on parandatav. Tuleb lihtsalt uude aastasse edasi lükata :)

Aastale tagasi vaadates on see olnud vaatamata väikestele võlgadele üks tubli aasta. Olen vanast ja ülearu kurnavaks muutunud töökohast minema saanud, kõvasti närve parandanud ja peale 5 aastast pausi väikse näituse jagu õli maalinud.

Hoian edasi samal kursil.

1 kommentaar:

mustkaaren ütles ...

Vanasti oli haigete hammaste väljatõmbajaks kyla sepp. Praegu peaks selle ameti õigusjärgne ametipärija lukksepp. Lukksepp on rahvale rõõmustav palju kättesaadavam kui imekallis ja alati hõivatud hambaarst.