kolmapäev, 11. september 2013

Teemant ja raud ja titaan...

Leidsin kogemata kombel sellise lehekülje: http://www.beza.lt/ee/top-produktai/deimantines_kelnaites

Millegipärast on mul tunne, et 100.- aluspükste eest on pisut palju välja käia. Ja teiseks on mul tunne, et nad reklaamivad sellise siivsa pildi ja jutu taga hoopis voorusevööd. Ja üldse, miks kasutatakse pesu tegemiseks nii imelikke materjale, puuvill on ju siiani kõlvanud küll? Einoh, ma saan aru küll, tehnoloogia areng ja puha, aga ikkagi. Titaan, vulkaaniline kivim, turmaliin, alumiinium, räni, raud... jah, natuke on nad ikka polüestrit vist ka raatsinud panna.

Teemant toob edu ja õnne!

Tänu vääriskivide, poolvääriskivide ja metallide kooslusele paraneb veresoontes ainevahetus, organismist eemaldatakse kergesti liigne vedelik, kaovad tselluliit ja silenevad venitusarmid, normaliseerub ainevahetus ja kogu organismi funktsioneerimine. Mineraalid ja metallid hakkavad toimima koheselt - juba esimesel kokkupuutel kehaga. Puusa ümbermõõdu vähenemine toimub mõne nädala jooksul ca 6 cm, kõhulihased tugevnevad ning kõht muutub siledaks ja pringiks.
Püksikud pinguldavad tuharaid, muudavad kõhu siledaks ning jalad kauniks. 
Uskumatu! Ma ei pea isegi trenni tegema ega toitumist jälgima, niisama võin kohe supermodelliks hakata! Kui nüüd veel leiutataks pesu, mis korrigeerib tervet talupojamõistust ja parandab riigieksamite tulemusi, oleks maailm juba järgmisel kosmilisel tasandil!

Samal leheküljel müüakse ka pinguldavat ripsmetušši:
Imepärane ripsmetushsh võimaldab tavapärasele ripsmete pikendamisele ning tihendamisele lisaksaga sootuks enamat. Tänu unikaalsele koostisele – eriline metallide ja mineraalide kooslus – mõjub tush silmaümbruse meridiaanidele. Turmaliin ja titaan, sattudes ripsmete pinnale, mõjutavad aktiivseid punkte meridiaanidel. Selle tulemuseks on pingul nahk, silmaümbruse kortsude ning paistetuse vähenemine. Ripsmetushsh toimib analoogselt juukseharjale. Mineraalid ja metallid kiirendavad vereringet, silmaümbruse nahk särab ning on värske.

Oeh. Ma olen jube raiskaja. Kõigepealt raiskan ma oma aega selliste lehekülgede peale, kust ma iial midagi ei osta. Siis raiskan ma hulga elektrone internetis, et seda totrust jagada. Ja kõigele lisaks ei salli ma ripsmetušši (oma silmade ümber, teie tehke, mis tahate), nii et siin on kõigele lisaks ka üks potentsiaalne klient raisku läinud. Andke andeks, ma olen vist pisut õelas tujus.

  • Veekindel, ei pudene;
  • On kergesti eemaldatav tavapärase meigieemaldusvahendi või veega;
  • Mõjub kogu organismile positiivselt;
Aitab, ma täna rohkem ei kirjuta.

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Jah, miks ei ole selliseid reklaame nagu: meie toode on mõttetu, muudab teid inetumaks kui te ennegi olite, mõjutab kogu teie eksistentsi eriti ebatervel ja kahjulikul moel ning näeb lisaks ka jube välja.
Seda kassid ostaksid:)

Lendav ütles ...

Absoluutselt!

Einoh, ma ei salga, eks ma ise ka tegelen väikestviisi posimisega, käin mööda väekohti jne. Aga jaapani chakraid tasakaalustav titaan-teemantpesu jääb mu terve mõistuse piirist pisut väljapoole. Jah, tehnoloogia on nii arenenud, et selline toode on kindlasti võimalik, küllap on sellel ka mõni hea omadus, aga... ikka oli jube naljakas lugeda. Mõtle, 1560.- kr. aluspükste eest! Ja sa oledki kohe ilus, tark ja hea! Ahh, mis nii viga! Mul pole vaja muud teha, kui Jaapanist imepüksid tellida ja küllap kõik saab korda. Ma saan tööle, mis mulle üdini meeldib ja mille eest makstakse ülihästi, ma saan kohe, ma rõhutan KOHE oma maja imekaunis mererannas sügavas metsas keset linna, mul pole enam ühtki haigust ja ma ei tülitse oma sõprade ega ka naabrite ega isegi mitte sugulastega enam iial.

Lendav ütles ...

Eh, see reklaam ei olnud üldse kõige jaburam, Ma lihtsalt ei vaata telekat ja internetis olen ka suutnud igasugustest reklaamidest mööda laveerida, ma pole sellega enam harjunud...

Morgie ütles ...

Sinu õnn, et sa telekat (reklaami) ei vaata. Sa ei kujuta ette, mida nad suudavad lihtlabaste tampoonidega teha...

Morgie ütles ...

Aga, ega see teemantpükste reklaam on ikka täielik pärl - mh lahendavad nad ära pringid tuharad, vormis jalad ja muud naisteprobleemid.
<8=0