pühapäev, 9. mai 2010

Emadepäev

Tänase päeva puhul oli meie kooril koos Solennega imekaunis kontsert. Kõik emad ja emade moodi inimesed ning kõik, kellel on ema olnud, olid kutsutud.

Ühtlasi jõudsin oma ema närvi ajada oma töökohavahetuse jutuga. Nimelt avaneb mulle lähikuudel võimalus üle kolida ühte suurepärasesse asutusse (kus on meie piirkonna ainus terve mõistusega meesdirektor) täiskohaga tööle. Tuleb inimestega suhelda jne, vahel olla kohal ka öösiti. Armas emakene tõstis paanikat: "ära sinna küll mine, see ei sobi sulle, see on väga halb...!" Ja mina vastu: "see on väga hea, see on parim!" Ema: " aga kui sa pead öösel tööl olema, kuidas siis lapsed hakkama saavad!?" ja mu noorem lapsukene põrutas: "ega me titad enam ole!". Vanaemal jäi suu kinni. Ega ta muidugi veel lõpetanud ole, ma tean küll. Varsti hakkab ta siin käima jutuga, kuidas ta öösiti magada ei saa, sest peab minu pärast muretsema.

Tundub, et nüüd on mu puberteet lõpuks kohale jõudnud, vähemalt see vanemate vastu mässamise osa. Tore. Keskeakriis sai just läbi.

6 kommentaari:

Sol ütles ...

Keskeakriis ja puberteet...
Naljakas, kuidas mõned teemad ON õhus. Mõnel on ka juba blogis ja mõnel alles peas.

Lendav ütles ...

See keskeakriisi teema kerkis üles juba paar-kolm aastat tagasi, kui juhtusin lugema ühe soomlase kirjutatud raamatut "Elu parim aeg". Jutt ealistest iseärasustest ja suuremalt osalt sellest, mis toimub peas. Igatahes sain ma aru, et minu seisund on üsna üheselt "keskeakriis".

Aga lugemine oli muhe, põhiliselt suunatud küll meestele, aga see ei loe. Autoriks Antti Heikkilä.

Metsamoor ütles ...

See siis säraski Sinus, kui pühapäeval ratta seljas mööda tuhisesid:)Lase aga käia!

kaaren ütles ...

pljõnne!
Citeerin H. Volmerit:
Jää jumalaga, puberteet,
jää jumalaga, puberteet!
Elu esimene pidu on peet,
jää jumalaga, puberteet!
Asjakohasuse yle ocustage teie, irw!
PS. Ema on sul juba eakas ka, liigne murecemine on TEMA ealine iseärasus.

Väike Nõid ütles ...

Aga...kontsert oli viimase peal

Morgie ütles ...

Ehhee. Minu ema ütleks kõigepealt, et see on ju väga tore, et tööd said ja teiseks küsiks jah et: kuidas su lapsed hakkama saavad? Ja siis rehkendaks natuke.
Aga puberteet on hea asi, puberteeti tarvis!