reede, 9. jaanuar 2009

Tavaline talv

Nohune-köhane-tatine. Palavik tuleb, palavik läheb. Pea käib hooti ringi. Söögiisu on meeldivalt väike, isegi emotsioonid ei küsi enam süüa. Sel hetkel, kui ma arvan, et olen terve, hakkab pea jälle ringi käima.

Ja ega väljas parem ole - ärkan hommikul ja külma on 22 kraadi. Ärkan järgmisel hommikul ja välja kemmergusse võiks ujuda, sooja on 2 kraadi ja sajab vihma.

Kuidas mina vaene hing saan olla oma tervislikus seisundis kindel, kui ilm väljas ka ei tea, mida järgmisel hetkel teha, tõsta või langetada temperatuuri 20 kraadi?

Aga muidu on kõik hästi. Igor Mang ütles. Pühvliga mul suurt miskit asja pole, tema püherdab maas ja mina lendan. (Kui ma just ei köhi.) Sihuke natuke anarhiline Draakon.

Ja Veevalaja ei lase ka ennast millestki segada, aina EDASI! "Just Veevalajat ootab ees kõige suurem muudatuste aasta. 5. jaanuaril liigub Jupiter Veevalaja märki ja kuulutab neile 6- või koguni 12aastase uue elutsükli algust." Ja mis seal veel oli... hulgaliselt suhtlemist meestega, eriti mai teises pooles (siis on meil puupäevad, kust Mang seda küll teab?), töökas ja lennukas suvi, olulised otsustused augustis ja võibolla tuleb peale seda kohtusse minna vana partneriga. Tõenäoline. Ma ikka mõlgutan mõtteid elatise tõstmisest. "Noortel naistel on armastuses jälle uus algus. Pea käib ringi ja tundub, et kõik on kui unenäos, sest Neptun liigub ikka veel Veevalajas." Sellega tekib mul kohe küsimus, kas ma olen ikka veel noor või mitte nii väga enam? Millisest vanusest lõpeb "noor"? Minul käib pea küll ringi. Mitte küll kogu aeg armunud olemisest, vahepeal on ikka palavikust ka...

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Hoia ennast ikka terve! Soovitan vihaga sauna. Hea olex, q keegi teine vihtleb. Meemassaaz pidi kah hea olema, meesmasseerijaga.:D

Lendav ütles ...

Käisin eile üle hulga aja saunas. Nüüd olen täiesti hääletu. Kahjuks polnud võtta ei vihta ega mee(s)masseerijat, küllap selles asi ongi. Nüüd ma tean.