esmaspäev, 6. oktoober 2008

Kummaline päev

Tegin kultuurimajale rinnamärgi kavandi - "Elva kultuur 100". Ja oh imet, need näljarotid pakkusid mulle selle eest isegi raha! Ma olin igaks juhuks arvestanud, et sealt tulu ei tule. Ja siis küsiti, et palju ma tahan. Üle pingutada pole nendega mõtet (vanad kogemused). Küsisin siis 600-700, mille peale juhataja tegi täiesti ebatraditsioonilise käigu ja ütles, et seda on vähe. Kirjutas ise omast vabast tahtest lepingule 2000.-!!!!! Ma ei oska arvata, mis seal on juhtunud. Võibolla hakkab juhataja ametist lahkuma... Või on ta mingi trauma saanud, nii et isiksus on muutunud... Aga suund ise on muidugi tore, nii kena on saada 3x rohkem raha, kui küsitud. Nii võikski jääda.

4 kommentaari:

Metsamoor ütles ...

Aastalõpp läheneb ja vaja eelarve sirgu lüüa:-))

Lendav ütles ...

Kõik võib olla...

Morgie ütles ...

2000 on rinnamärgi kavandi eest suht normaalne hind, st tuntud tegijalt oleks. tundmatu tegijana ei küsiks mina ka rohkem kui sa küsisid. aga ju siis oli hea kavand :D pane pilt üles.
aga siiski, niipalju ma neid juhatajaid tunnen - sellise lahkuse taga on vajadus kulud parlanksi saada, muidu järgmisel aastal antakse vähem eelarvet.

Lendav ütles ...

Asi on imelikuks läinud - raha ei maksa mitte tema asutus, vaid see tuleb linnavalitsuse reservfondist. Nüüd ma mõtlen, miks ta rabeleb, püüab häid suhteid hoida? Mis tal mõttes on? Arvata võib, et tal on mind millegi jaoks vaja. Lihtsalt heasse tahtesse ma ei usu, kuna tunnen teda juba varem piisavalt.