reede, 13. juuni 2008

Soe suvi südames

Suvi on minu aeg. Ma olen jälle rõõmus ja õnnelik, rahul endaga, nii nagu suviti ikka.

Eile oli Suur Päev, maksin kolme kuu üüri ja poole aasta elektri, perenaine lubas ülemise toa ka mulle üürida. Mis on täpsed tingimused, on järgmise kohtumise teema.

Samal ajal jõudis siia Mati, kes viis ära märkimisväärse hulga oma asjadest. Natuke jäi maha ka, kas ta neile järgi tuleb, ei tea. Aga need ei sega enam. Mööblit jäi mingi hulk maha, kui keegi on huvitatud (riidekapp, paar riiulit) andku teada. Need on jagamiseks või viimase variandina lõkkematerjaliks. Ja lõpuks, ära minnes, kinkis ta mulle untsise 999 prooviga hõberaha, Mao aasta lunari. Kummaline helde mees, suutis mind ikka veel üllatada. Soovisin talle, et ta oleks õnnelik. Oli väga südamlik lahkumine. Akvaarium ja lilled jäid siia. Võibolla, kui ta Eestisse pikemalt tuleb, viib lilled ära, võibolla ka mitte. Igatahes olen ma rõõmuga nõus hoolitsema ja rõõmu tundma siia jäänud elusorganismidest.

Elu on läinud suviselt rõõmsaks ja huvitavaks. Mul pole isegi kahju, et Mati ära läks, millegipärast tundub, et kõik on kõige paremas korras. Saame näha, mida toredat elu veel toob.

Kommentaare ei ole: