pühapäev, 15. mai 2022

Kümme korda kuulsam!

 Kes ei mäletaks Pantalonet kuulsust ihkamas*? 😁 Nüüd olen minagi jälle kuulsam! Kõigepealt saabus kuulsus ajalehe kaudu - täiesti juhuslikult otsustas sõber-skulptor Erkki korraldada Postitee Puupäevad. millest täiesti juhuslikult otsustati kirjutada artikkel Lõuna-Eesti Maalehte. Intervjuud kutsuti muuhulgas andma täiesti juhuslikult ka mind. Ning täiesti juhuslikult tuli välja, et ajakirjanik ei olnud kirjutanud mitte ainult Postitee Puupäevadest (intervjueeritavateks Kõivualutse laada korraldaja Aivar Täpsi, kunstnik Erkki Lepik ja mina), vaid lisaks ka pisikese persooniloo minust. Teada sain sellest täiesti juhuslikult oma ema käest, kes regulaarselt Maalehte ostab. 

8.-11. juuni toimuvad Ihamarus väiksed puupäevad. 11. juunil on sealsamas Kõivualutse laadapäev, kus saab olema suurejooneline puukujude paraad ja oksjon. Kõik on oodatud!
Artikkel oli üllatus. Kui ma oleksin teadnud, et minust lugu kirjutatakse, ma oleksin oma vastuseid ehk natuke paremini ja täpsemalt sõnastanud, aga ega ma praeguse variandi üle ka kurta ei tohi. Ikkagi kümme korda kuulsam! Nagu Karl Danhammer kunagi olla öelnud - vahet pole, mis nad minust kirjutavad, peaasi et nimi õigesti saab!





Järgmine kuulsusehetk saabus eile, kui ma Eesti seenioride meistrivõistlustel püstolilaskmises (30 lasku ringmärki) naiste hulgas meistritiitli kätte sain. Eesti Meistrivõistluste pronks ja mõned hõbedad olid mul varasemast juba olemas, nüüd siis ka kuldne medal. Et see tiitel vanainimestele anti (naistele alates 45. eluaastast), nooremaid konkurentsi kaasamata, ei vähenda meistritiitli kuldset sära 🌞











* Aastatetagune kultuslavastus Armastus kolme apelsini vastu, mäletate?

1 kommentaar:

Rahutu rahmeldaja ütles ...

Sa ju lausa 20 x kuulsam nüüd, aga väga armas ju. meil maalehte enam ei käi, oleks teadnud oleks veel natuke aega ju võinud lasta käia :D No ja kullamedalist on ju igati uhke ja väärikas tiitel. Rõõm su pärast, läheb täitsa kenasti eluke.