neljapäev, 17. veebruar 2022

Jutujaht: Ma jätan järgmise vahele

 "Ma jätan järgmise vahele!"

"No mis sa nüüd ajad?! Kuidas siis nii, sa ei saa mulle niimoodi teha! Jeerum, sa ajad mu hauda! Kui sa järgmise vahele jätad, siis mina siin majas enam ei ela ja kõik! Vaata ise, kuidas omale söögi tehtud saad ja seda ma ütlen, et sita sisse sa siis upud! Otsi omale naine või koduabiline kust tahad! Niikuinii keegi sinusuguse lolli ja õela inimese juurde ei tule! Jeerum-jeerum, kuidas ma neid jälestan, ma lihtsalt ei suuda sinnapoole vaadatagi, kui sa selle mulle teha jätad siis mina saan närvivapustuse ja sa maksad mulle kogu ülejäänud elu valuraha! Kohtusse lähen, vot! Seda ma sulle igatahes ei kingi! Issand jah, no mida sinusuguselt tohmanilt ikka oodatagi, no vaata, millised su vanemad olid. Isa oli jube mühkam, naisterahva õrnast hingest aru ei saanud, tegi muudkui oma lolle nalju ja noris mu juuksevärvi kallal. Ja ema oli sul ka sihuke imelik, kas sa mäletad, kui me esimest korda su vanematele külla läksime, siis ta viskas parasjagu sõnnikut, no mina ei tea, see ei ole ikka õige naise töö ometigi! Mina küll ennast niiviisi ei alandaks! Eks sa sealt oledki oma tuima loomu ja rõvedad naljad saanud! Oh jummel mul läheb juba praegu süda pahaks palja mõtte peale, mida sa mulle teha ähvardad! Kust kurat sulle küll nii lollid ideed pähe tulevad, aru ma ei saa? Millega ma olen selle karistuse küll ära teeninud, et mul nii kuri mees on?!"

"Ah, mis sa marutad, ega see asi siis nüüd nii hull ka ei ole. No mis sinuga siis ikka juhtub, kui sa ise hiire lõksu vahelt ära võtad?"

5 kommentaari:

Rahutu rahmeldaja ütles ...

haa-haa :D :D :D

Anonüümne ütles ...

Väga lahe!

Marfa ütles ...

:D :D

mustkaaren ütles ...

Draama nagu seebikas 😁😁

Kaamos ütles ...

Ma olen päriselt kohanud naist, kes oli võimeline eimillestki selliseid tiraade tekitama, teinekord kõrvaltvaataja jaoks päris tühja koha pealt... :)
Puänt teeb loo nii toredaks!