pühapäev, 19. august 2018

Paar lugu ja pidžaama


Peaksin praegu olema umbes kolmes kohas korraga ja tegema vähemalt viit asja. Selle asemel istusin korraks maha ja lugesin interneti läbi. Sõber oli jaganud jälle imelist leierkasti, tuju läks heaks, mõtlesin, et jagan teiega ka. No ja kui juba jagamiseks läks, jagan üht vana videot veel. 13 aastat tagasi Vastseliinas filmitud lugu, mina olen kaadrist napilt välja jäänud - muusika tegemine on raske, rohkem nagu meeste töö😀



Olen pakkinud, koristanud, mööblit lohistanud.
Kõige selle vahelt lipsasime Laglega korraks lasketiiru. Pole sinna ammu saanud, peale Eesti Meistrivõistlusi pole püstolit kätte saanudki. Ei saanud seekord ka, aga püssirohu lõhna sai nuusutada küll. Elvas (ja Võrus) toimus Euroopa Karikasarja etapp.
Tüüpilise naisterahvana vaatasin ikka meeste kerekujusid (laskesport on üks väheseid, mis ei vormi laskjaid kuidagi ümber - uisutajatel on tohutud reielihased, tõstjad üle kere jämedad ja tugevad, iluvõimlejad kleenukesed jne, aga laskesportlased võivad vabalt õllekõhtu kasvatada, kui tahavad). Ja rõivastust ka. Ülimalt positiivsena jäi silma Aserbaidžaani koondise dress, väga sümpaatsest materjalist, huvitavate värvikombinatsioonidega ja rahvuslike mustrikatketega pluusi külgedel. Üldmulje nagu pidžaamal. Igatahes tundis Ruslan Lunev ennast oma mõnusas pidžaamas nii mugavalt ja hästi, et nii laupäevase kui ka pühapäevase võistluse võitis pika puuga ära!* Prantslased, sakslased, poolakad, soomlased ja eestlased vaatasid talle ikka väga alt üles. Eile sai üks meie mees ka ikka medali. Peeter Olesk sai pronksi. Meie klubist Reijo ja Aivar olid ka tublid, aga siiski seekord mitte medali-tublid. Täpseid tulemusi ma peast ei mäleta, neid saab hiljem, kui protokollid on internetti saanud, laskespordiklubi lehelt üle vaadata. Absoluutselt vapustav oli näha, kuidas eilsel võistlusel aser kuuekümnest lasust 28 lasi sisekümned. Ma pole sellist asja varem oma silmaga näinudki.

Aga nüüd tuleb see klahvidega kast jälle käest ära visata ja tegelda järgmise pakilise tööga - ehtenäituse ettevalmistamisega. Olen siin ju vist juba kirjutanud - 2 nädala pärast avame Pärnus 2 näitust korraga. Enne seda on veel palju teha.

*Meie rahvuskoondise dressid võiks ka üle vaadata. Rahvusmustreid võiks ikka rohkem olla, me Laglega juba mõttes kujundasime kõik ümber - vöökirjalisteks ja tikandeid ja õllekapamotiive ja...

3 kommentaari:

mustkaaren ütles ...

Ilusad mehed, aga kitarristid on ilusamad. 😁

iibis ütles ...

Poodium on igatahes meestest ilusam!

Lendav ütles ...

Poodium on Ivo Männi saetud, soovi korral saab lohele ka tõrviku püsti hammaste vahele torgata.