teisipäev, 13. märts 2018

Et ma mäletaks

Täna oli huvitav päev. Kõigepealt käisin Tavainimese juures coachingu-vabatahtlikuks. Pikemalt ma sellel ei peatuks, ainult selle märgin ära, et käik oli väärt ja mul väga hea meel, et ennast üles andsin.

Ja peale seda tuli kõne, mida ma olen kartnud ja samas oodanud juba... ma ei tea, aastaid*. Maja, milles ma korterit üürin, müüakse maha. Välja kolimiseks on praegusest hetkest 3,5 kuud. Ma ei saa kurta, et elu oleks igav. Nüüd läheb see veel põnevamaks.

*Vaatasin huvi pärast järgi, 7 aastat tagasi oli see, kui majaperenaine tõsisemalt müügijutte rääkima hakkas.

4 kommentaari:

Morgie ütles ...

Just nimelt, käid kõutsingul ja juubaaa muutused tulevad! Nii see peabki käima.

Anonüümne ütles ...

Ohh, see vist tundub ikka ootamatu, mis siis, et ette teada. Ja lühike aeg ka. Kui saan kuidagi aita, siis ütle - ma ju ikka kolgerdan kodumaal aeg-ajalt.

Lendav ütles ...

See on teinekord lausa imelik, kuidas asjaolud kokku langevad, juhused rivvi võtavad ja kui juba juhtuma hakkab, siis kõik korraga! Kõne kolimisteatega tuli pool tundi peale kõutsingu-kohtumiselt lahkumist.

Esialgu oodan ikka oma jõududega hakkama saada (kolimise osas), ehitada ma märkimisväärselt nii kiiresti kindlasti ei jõua. Eks näis. Kui abi vajadus peaks konkreetselt selguma, siis ma ei jäta küsimata.

mustkaaren ütles ...

Ära jäta jah. Loodan, et sul on head abilised materjalide arvestamisel ja hankimisel, sest ehitamisnäljas abilistekari lahendab selle ju ruttu ära