neljapäev, 8. september 2016

Hingetõmbepaus



Ma tean, et ma jõuan kõik tehtud, aga ikka kipub ärevus aeg-ajalt maad võtma. Adrenaliin, mille tagajärg on tühjus ja väsimus. Tegelikult mulle meeldib ju see "elu on sees" tunne, aga ega see ju kaua kesta ning pärast ei jõua unetunde kuidagi kokku lugeda.

Joonistasin pildi, see vaja raami laduda ja ära saata. Saagisin kuju, see vaja õlitada (pilte näete hiljem). Viimased lubatud pojengijupid vaja maast eraldada, pakkida ja Võhma Juurikale saata. Ise kahjuks sel aastal sinna ei saa, olen sel ajal juba kalli segakooriga Viinis. Ah jaa, pakkida ka veel üht-teist vaja. Esinemiskleidi sain õmbleja käest eile kätte, no küll on ilus! (Pilti saate, nagu isegi arvata võite, hiljem, ärge palun pahandage. Loodetavasti saab terve koori uhket pilti).

Jooksmist on palju olnud, viimased lisaproovid enne koorireisi, metsa on olnud vaja saada (seened!), saepuru on ka kõvasti tehtud. Ja millegipärast tahetakse mind regulaarselt veel ka töökohal näha. Aias on läinud lõpuks ometi õitsema metstubakas ja Hokkaido pähkelkõrvits on lõpuks hoo sisse saanud (kas selleks juba liiga hilja ei ole?!).

Muuseas, see oli küll juba üle nädala tagasi, kui AlGusti sai Inglismaale tagasi saadetud ja ühtlasi ka väike ennustusring tehtud. Mina sain sellise: Koristaja jõudis aiaväravani ning tuli sellest saepurupahvaku saatel läbi. (Pratchett, Vikatimees) Kas saab olla veel täpsemat ennustust!

Aga see lugulaul siin? Kogu siblimise ja sagimise juurde kulub hädasti ära mõni rahulikum ja aeglasem noot, muidu lähen enneaegu kärssama. Pill on ka imeilus ja äge, hädasti oleks omale sellist vaja.

Tagasi reisilt jõuan tuleva neljapäeva õhtul kunagi. Kuulmiseni ja nägemiseni!

7 kommentaari:

HelveL ütles ...

Mõnusat reisi!
Pill on äge ja lugu hea.

Rahutu rahmeldaja ütles ...

Ilusat, toredat, kosutavat jne jne reisi :)

Eve Piibeleht ütles ...

Mõnusat reisi, Viin on imeilus linn ja loodetavasti on teil seal natuke aega ka ringi vaadata!

iirisesõber ütles ...

Ilusat reisi!

MUHEDIK ütles ...

Sisukat ja huvitavat reisi. Väike puhkepaus kulub alati rabelemise vahele ära

Lendav ütles ...

Aitäh heade soovide eest! Ega polegi enam muud, kui reisikott selga vinnata ja bussi peale hakata minema. Valida oli kas plastikkohver, suur spordikott või vana Jermak. Võtsin Jermaki. Nostalgia :D

Leihel ütles ...

vau! Jermak! :) meil on ka veel nad alles!