esmaspäev, 28. märts 2016

Aruanne

Mäletate?

Vabadus keset päeva magada. Kadedaks teeb :)


Puupäevadel sügisel tehtud nõid sai nädal tagasi lendama :D


Ja värav sai püsti

Imearmas külakass
Talve viimane loojang


Õunapuul ronivad kevadiselt karvased pungad ringi :D


Sa ka mune pühitud

Ja külas käidud


Muhedikumaa on kõverikke täis

Õrn habras õieke


Muhediku aia vastu ei saa miski. see on igal ajal imeline





Prisked kleepivad pungad, sulaselget elu täis


Väänikud
Ja oma aiast mul pilte seekord polegi. Kuigi ninakesi on juba näha, hiidlaugumets ja teised laugud, siniliiliad, nurmenukud, pojengid ja muud vanemad ja uuemad aiaasukad annavad elumärki. Suurem osa õuest on siiski veel päris paksu lume all. Aga vaadates termomeetrit ja tundes õueõhku - mitte kauaks ei jagu seda lund, varsti on aed õitest sinine :D Täna tegin väikse jalutuskäigu oma õuel lausa hommikumantlis, paljasääri ja plätudes - ei olnud külm :D Kuigi plätu pealsetest aukudest kippus lumi paljaste varvaste vahele kukkuma, aga see sulas seal rõõmsalt ära ja ikka ei olnud külm :D Tuppa tulin ainult seetõttu, et naabrid oleks mulle vist varsti kiirabi või hullumaja auto kutsunud.

Praeguse seisuga on plaan selle nädala jooksul paaditöökojas otsad kokku tõmmata, siis saan ometigi natukenegi kevadet tunda - viimane kuu on möödunud põhiliselt magades, koristades, paadikojas stüreeniaure hingates ja ilma olen näinud ainult autoaknast ühest kohast teise sõites.

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Sa oled tõeline kunstnik

Lendav ütles ...

Kunstnik? Jaa, aga igaks juhuks täpsustan, et need kujud siin piltidel ei ole minu tehtud. Nõid on Andres Rattasepa looming ja värav Hallan Kivisaare jagu. Ja fotode kohta ka - alguse otsa omad on Lagle pildistatud. Alates puukassist on minu jagu.

Rahutu rahmeldaja ütles ...

Ja vaatamata sellele, et oled viimase kuu maganud ja paadikuuris aure hinganud ja miskõik veel, oled ikka kevadet märganud :)

mustkaaren ütles ...

See oli 1 ilus post.
Ole siis terve ja tugev, sest kevad on alati kiire aastaaeg ja vanad eestlased sõid putru, kui midagi muud enam teha polnud.

Eve Piibeleht ütles ...

Kevad on käes mis käes ja mõistlik on hingata õhku, mitte stūreeni :)

Anonüümne ütles ...

Ma mõtlen alati kasse vaadates samuti - küll oleks mõnus ise keset päeva päikeselaigus magada :)