reede, 6. november 2015

Noppeid

Esmaspäeval oli mu väikse joonistusnäituse avamine. Hakkasin meenutama ja kokku lugema - olen Elva Linnaraamatukogus osalenud 13 näitusel, neist 10 on olnud personaalnäitused. Nii et juubel :)

Sündmus ise oli hästi armas, eriti võrreldes eelmiste avamistega, mida ma isegi välja ei kuulutanud ja kuhu selle tõttu keegi sõpradest tullagi ei osanud. Seekord oli kohal seljatäis aalujaid, irmus armas oli. Ja vaatamata sellele (või just sellepärast), et ma siin enne nurisesin, et toalilled enam majja hästi ära ei taha mahtuda, toodi mulle mitu potilille veel lisaks - katleia, dendroobium ja ilupipar. Kõrvits ning ananass olid vilja kujul. Kohal käis ka kohaliku kobrulehe ajakirjanik, ma olen VEEL 10x kuulsam! Avamisest mul praegu pilte pole, jagan see-eest mõned läinud nädala härmapildid ja tänase õhtu udupildi. Ja peesitava kassi ka, see on Rahmeldaja loomake :)


Mairoos

Interaktiivne termoreguleeruv aknakardin kempsus

Uniohakas

Õrn õieke

Peesitav loom :)

Ull udu

Töötee
Homme asutan laste ja ema seltsis Saaremaa poole. Tädil on 90. juubel tulemas.

3 kommentaari:

Rahutu rahmeldaja ütles ...

Täna tuli jah selline hull udu, et kaevugi polnud enam õuel :) Ilusat jubeldamist :D

Eve Piibeleht ütles ...

Oh, need notid. Ma kujutan juba ette, kui ilusad asjad nende sees peidus on :)

MUHEDIK ütles ...

Näitus on väga ilus ja armas, kõigil joonistel on hing sees. Särava kunstniku suur oskus.
See ull udu seisab meil juba mitu päeva, aga ilus ja muinasjutuline on :)